Főoldal > AKTUÁLIS > Top 10: az ősz legszexibb tévésztárjainak fitnesztitkai

Top 10: az ősz legszexibb tévésztárjainak fitnesztitkai

fitnesztáplálkozás
0

Írta: and

Idén ősszel nemcsak a pasik, hanem mi, lányok is sorozatfüggőkké válhatunk: az izgalmas történetek,

Idén ősszel nemcsak a pasik, hanem mi, lányok is sorozatfüggőkké válhatunk: az izgalmas történetek, bonyolódó szálak vagy romantikus viszonyok mellett számos új, sármos kedvencünk is lehet.

De ha ügyesek vagyunk, a legszexibb színésznőktől akár tanulhatunk is: fitnesztitkaikat egy külföldi magazin szedte csokorba egy új összeállításban, amit mi most természetesen veletek is megosztunk. Őszi fitnesz-inspiráció indul!

1. Lucy Liu

Az Elementary című sorozat sztárjáról biztosan te sem mondanád meg, hogy már 43 éves. Lucy elképesztően csinos és fitt, amit futással, bicajozással, túrázással, úszással, és a sztártréner Teddy Bass tanácsait követve ért el.

2. Pamela Anderson

A Baywatch egykori bombázója ősszel a Dancing With The Stars című táncos műsorban szerepel, de bombaformáját a tánc mellett vegetáriánus étrendjének és gyermekeinek is köszönheti, akikkel sokat focizik, kosárlabdázik és baseballozik.

3. Rachel Taylor

A 666 Park Avenue 28 éves színésznője reggeli futással és egészséges étrenddel tartja fitten magát, kedvenc ételei a gyümölcsök, zöldségek, zabkása, hal, sovány csirkemell, a dió és a mogyoró.

ninadobrev.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

4. Nina Dobrev

A Vámpírnaplók szépséges főszereplője szinte minden sportot kipróbál és megszeret: úszik, focizik, sziklát mászik, szörfözik, focizik, röplabdázik, de a snowboard és a wake board sem állnak távol tőle. Legnagyobb szerelme pedig a jóga, ami annyira közel áll a szívéhez, hogy egyszer azt nyilatkozta: ha nem színésznő lenne, biztosan egy jógastúdiót üzemeltetne.

5. Stana Katic

A Castle című sorozat színésznője főként bio ételeket fogyaszt, és minden szabadidejét igyekszik mozgásra szánni. Reggelente jógával kezdi a napot, de szívesen megy túrázni, lovagolni vagy íjászkodni is.

6. Lea Michele

A Glee bájos sztárja vegán étrendjének és aktív életmódjának köszönheti szuper alakját és fittségét. A sorozatsztár kinti és benti mozgásformákat egyaránt szívesen végez, de elmondása szerint a súlyzós gyakorlatok és a Nike Training Club okostelefonra letölthető alkalmazása is hozzásegíti őt ahhoz, hogy mindig remekül nézzen ki, és csodásan érezze magát a bőrében.

7. Julianna Margulies

A férjem védelmében című sorozat 46 éves sztárjának két jelszava van szuper alakja és fittsége megtartása érdekében: önfegyelem és alacsony szénhidráttartamú étrend. Nem tűnik lehetetlennek, de mi inkább a kiegyensúlyozott, egészséges étrendet támogatnánk.

8. Rachel Bilson

A sokak által stílusikonként is imádott világsztár – aki egyben Amerika egyik kedvenc doktornője is a Hart of Dixie című sorozatban – legszívesebben táncol és ugrál, hogy fitt maradjon. Próbáld ki te is, garantáltan felpörget!

9. Sofia Vergara

A Modern család szexi és nőies színésznője is támogatja azt a felfogást, mely szerint mindent lehet, de mértékkel. „Nem viszem túlzásba az evést, sem az edzést, sem pedig semmi mást” – mondta egy interjúban.

10. Blake Lively

A Pletykafészek szőke sztárja az egyensúly megteremtését tartja szem előtt: imádja a finomságokat, például a jégkrémeket, de egyrészt mértéket tart, másrészt pedig a bevitt többletkalóriákat mindig ledolgozza az edzőteremben.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X