Főoldal > AKTUÁLIS > Ajándékozz egészséget és fittséget!

Ajándékozz egészséget és fittséget!

ajándékegészségfitnesz
0

Írta: and

A felmérések alapján idén az emberek jobban meggondolják, hogy mire költik a pénzüket. Ez

A felmérések alapján idén az emberek jobban meggondolják, hogy mire költik a pénzüket. Ez vonatkozik a karácsonyi ajándékokra is, hiszen nem szeretnénk haszontalan kiadásokat. Lássuk, hogy mivel nem tévedhetsz!

Fitball

A barátod panaszkodik, hogy az ülőmunka miatt rengeteget fáj a háta, rossz a tartása? Lepd meg egy fitballal! Egyrészt jó buli ücsörögni rajta, másrészt pedig szuperhatékony a gerincfájdalmak ellen. Mivel a labdán ülve észrevétlenül is folyamatos mozgásban van, dolgoztatja a gerinc melletti apró izmait, így még egy dolgos nap után is sokkal könnyedébben fog felállni a számítógép elől, mint a legkényelmesebb főnöki forgószékből. Csak a barátod magasságát kell tudnod, a sportüzletekben pedig segíteni fognak, hogy melyik méret a legmegfelelőbb számára.

Arckezelés ajándékba

Ha igazán kényeztetni szeretnéd a legjobb barátnődet, adj neki olyan ajándékot, amire titkon vágyik, de sajnálná magától. A legtöbb luxuskezelés ilyen: szívünk szerint kipróbálnánk, de végül mégis inkább egy ruha vagy cipő mellett döntünk, hiszen látványosabb és másoknak is meg lehet mutatni. Oxigén-kezelés, C-vitaminos Q10-arcápolás, tengerialgás pakolás… Ugye milyen jól hangzik? Ráadásul össze is kötheted a kellemest a hasznossal: nevezd be magatokat páros kezelésre, így nem csak egy klassz csajos napot tölthettek együtt, hanem mindketten szépülhettek!

fitball2.jpg ()Táplálékkiegészítők, vitaminos készítmények

Ha a rokonaid még mindig olyan bátrak, hogy vitaminok vagy étrend-kiegészítők nélkül merik átvészelni a telet, neked kell zsoldoshadsereget építened a szervezetükbe. Roppant egyszerű a dolgod: kinek-kinek problémái szerint válogasd össze a termékeket. Akinél a két ünnep között a vizsgaidőszak tombol, kapjon agyserkentő gingko-bilobát, aki folyton az ízületeire panaszkodik, hálás lesz az omega-3 zsírsavért. Általános immunerősítő italokkal is sokat segíthetsz, a családtagok pedig örülni fognak a tél végén, hogy megúszták a fránya betegséget. Majd ne felejtsd el erre felhívni a figyelmüket!

Sportbérlet, sportszer

Anyukád régóta szeretné kipróbálni a zumbát? A húgod legszívesebben jógázni tanulna? Nincs is más dolgod, mint meglepni őket egy-egy kurzussal vagy bérlettel. A legjobb, ha alkalmakra szóló jogosultságot vásárolsz, így ők oszthatják be, mikor szeretnének részt venni az órákon. A bátyád szinte szerelmes a biciklijébe? Apukád inkább futni jár a szabadba? Ehhez kapcsolódó ajándékot vegyél nekik: a biciklisnek egy új kesztyűt, a futónak pulzusmérőt, de a „mániákusok” általában mindig emlegetik, hogy éppen mit szeretnének beújítani a kedvenc sportjukhoz. Érdemes odafigyelni a vágyaikra, hátha te is tudod teljesíteni!

Wellness Cafe tipp: Csak olyan személynek ajándékozz fitnesz- vagy aerobikbérletet, akiről tudod, hogy örülne neki. Ellenkező esetben könnyen veheti az előnytelen testalkatára való célzásnak – ez pedig karácsonykor különösen kiábrándító. Menj biztosra!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X