Főoldal > AKTUÁLIS > Így edz a legsportosabb sztármami

Így edz a legsportosabb sztármami

fitneszsztár
0

Írta: and

Ha ugyanabban a mondatban hallod Kendra Wilkinson nevét és a „tengerpart” szót, akkor biztos neked is azonnal az jut

Ha ugyanabban a mondatban hallod Kendra Wilkinson nevét és a „tengerpart” szót, akkor biztos neked is azonnal az jut eszedbe, hogy az egykori playmate valószínűleg új bikinijében strandolt vagy lazított családjával.

Legutóbb viszont nem ez volt a helyzet, Kendrát ugyanis edzőcuccban fotózták le az óceánparton, amint bemelegített, majd rövid, de gyors szakaszokat futott a parti homokban. Ezt követően pedig jógagyakorlatokat végzett: a vizet nézve lazította el testét és lelkét.

Nem is csoda, ha a 27 éves modell és tévés személyiség alakján azonnal megakadt a fotósok szeme, ugyanis a híresség kirobbanó formában van – testének minden porcikáján látszik, hogy imád sportolni, és nagyon aktív életet él.

A szőkeség három éve, kisfia születése után szeretett bele végleg a mozgásba, ugyanis a terhessége alatt felszedett kilókat – az egészséges étkezés betartása mellett – rendszeres sporttal akarta leadni. Mivel minden nap fél órát sportolt, ez gyorsan sikerült is neki.

kendra5.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Mint arról korábban a Wellness Cafe is beszámolt, Kendra a szülés után fokozatosan szoktatta hozzá szervezetét ismét a mozgáshoz. Eleinte izomerősítő gyakorlatokat végzett, az intenzív sport és a kardió gyakorlatok csak ezután következhettek.

Az étrendjét illetően is a fokozatosságra törekedett: nem egyik napról a másikra cserélte le a nachost salátára, illetve másik kedvencét, a csokoládét aszalt gyümölcsökre. „A siker kulcsa szerintem az, hogy hagyj időt magadnak, ne sürgesd a tested” – árulta el.

A modell arra is odafigyel, hogy mindig rendszeresen étkezzen. A reggelit például sosem hagyná ki, mert abban hisz, hogy egy kiadós reggeli után nemcsak több lesz az energiája, hanem nassolni is sokkal később akar majd.

„Reggelire általában epret vagy őszibarack joghurtot eszem gabonapehellyel és gyümölcsökkel, vagy iszom egy turmixot, de szerintem nagyon jó választás lehet a tojás is” – mondta korábban a szexi sztár.

Bár rendszerint egészségesen étkezik, Kendra arra biztat mindenkit, hogy azért ne legyen lelkiismeret furdalásunk, ha kedvenceinkről olykor nem tudunk lemondani. „Rendszeresen kávézom, minden héten eszem vörös húst, és a szénhidrátdús kedvenceimből is befalok olykor egy-egy teniszlabda méretű adagot. Később úgyis lemozgom” – magyarázta.

Kendra karácsonya

A sztár karácsonykor nemcsak a családjára figyel, hanem igyekszik rajongóinak is valami aprósággal kedveskedni. Tavaly karácsonykor például családi üdvözlőlapokat tett közzé a honlapján, ezzel kívánva boldog ünnepeket mindenkinek.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X