Főoldal > AKTUÁLIS > Legyőzi a betegség? Végre megszólalt a szexi sorozatsztár

Legyőzi a betegség? Végre megszólalt a szexi sorozatsztár

betegségfitnesztáplálkozás
0

Írta: and

Bár gyönyörű, szexi és egyre sikeresebb, Lucy Hale élete nemcsak a csillogásról szól, hanem bizony

Bár gyönyörű, szexi és egyre sikeresebb, Lucy Hale élete nemcsak a csillogásról szól, hanem bizony a sztárság árnyoldalait is megtapasztalhatta. A Pretty Little Liars című sorozat Ariája ugyanis nemrég arról mesélt, hogyan győzte le étkezési zavarait.

A színésznő hosszú hallgatás után egy külföldi magazinnak bevallotta, hogy bulimiás volt, de anorexiás tüneteket is mutatott. „Eddig sosem beszéltem erről, de volt idő, hogy napokig is kibírtam étel nélkül” – árulta el.

„Ha pedig esetleg ettem némi gyümölcsöt, már rohantam is az edzőterembe, ahol három órán keresztül sportoltam. Tudtam, hogy valami nincs rendben velem, és fokozatosan haladva változtam meg” – árulta el.

A 23 éves sztár napjainkban már sokkal elfogadóbb saját magával kapcsolatban, pozitívabban áll önmagához, és a testével is megbékélt. Ehhez nagymértékben hozzájárul, hogy barátja mindenben támogatja, és folyton hangoztatja, milyen gyönyörűnek és tökéletesnek látja őt.

lucy2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Amikor először találkoztunk, fantasztikus embereknek láttuk egymást, és alig tudtuk abbahagyni a beszélgetést” – lelkendezett szerelméről egy interjúban a szépséges sorozatszínésznő.

És azt sem titkolja, hogy most úgy érzi, végleges győzelmet aratott táplálkozási zavarai felett. Rajongói viszont féltik attól, hogy a javulás csak ideiglenes, és később – számos hírességhez hasonlóan – ő is visszaeshet.

Lucy-t ellenben már nemcsak a szerelemből nyert pozitív energiák teszik egyre erősebbé, hanem az is, hogy megtanulta az egészséges étkezés és a rendszeres sport fontosságát. „Nemrég kezdtem el edzeni, és egy olyan trénerrel dolgozom, akit nagyon szeretek. Mindig lelkesít, és megmutatta, hogyan lehet rutin helyett igazi öröm a mozgás” – nyilatkozta.

A sztár végre megértette, hogy a sport nemcsak edzőtermi gyakorlatok közbeni izzadást jelenthet a számára, hanem örömteli kihívásokat, és boldogsághormonok felszabadulását is. „Sokat futok és Pilates órákra is járok, de gyakran megyek túrázni is” – árulta el.

Lucy Hale korai karácsonya

Idén a karácsony egy kicsit hamarabb jött el Lucy számára, ugyanis a Nylon magazin legutóbbi számában címlapra került, amit egy csodálatos karácsonyi partin sztárok és barátok körében ünnepelt meg. „A buli hihetetlen volt, köszönöm mindenkinek, aki eljött” – írta a sztár a Twitteren.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X