Főoldal > AKTUÁLIS > Mi kell a nőnek?

Mi kell a nőnek?

ajándék
0

Írta:

A karácsonyi ajándék megtalálása komoly munka sok férfi számára, úgy gondolják,

A karácsonyi ajándék megtalálása komoly munka sok férfi számára, úgy gondolják, megoldhatatlan feladvány előtt állnak. A legtöbben utálnak vásárolni, idegesítő számukra az üzletekben a tömegnyomor, ki nem állhatják, amikor válogatni és dönteni kell a bőséges kínálat adta lehetőségek közül.

Pedig nem is olyan nehéz a feladvány. Amikor egy nő figyelmességet kap, akkor úgy érzi, minden rendben van körülötte. Ezért karácsonykor érdemes arra gondolnunk, hogy vajon milyen ajándék az, amivel figyelmességet tudnánk ajándékozni neki.

A kutatásából kiderült, sokan fogadnának szívesen egy különleges élményajándékot. A legtöbben (43%) romantikára vágynak, boldoggá tenné őket egy éjjeli szerenád vagy egy eldugott helyen eltöltött kellemes piknik. A magyar internetezők 70 százaléka hallott már az élményajándékokról, de még csak 18 százalékuknak volt része ilyen típusú kreatív meglepetésben. A kutatás eredménye szerint sokan fogadnák szívesen ezt a különleges kedveskedést, a válaszadók 74 százaléka örülne annak, ha egy kivételes élménnyel ajándékoznák meg.

Az a jó, ha az ajándék tükrözi a nő egyéniségét. Ezért felvázoljuk azokat a karaktertípusokat, amelyek valamelyikébe a szebbik nem minden tagja besorolható.

no2.jpg ()A romantikus

Nem hozza lázba a szép fehérnemű, a drága ékszer vagy egy exkluzív hajós körutazás de minden romantikus filmen könnybe lábad a szeme? A régimódi romantikával biztosan le lehet venni a lábáról, de akár elég egy szívből jövő apró figyelmesség is.

Wellness Cafe tipp: ajándékozd meg egy gyertyafényes vacsorával egy különleges étteremben, egy közös vidéki borkóstolóval, a kedvenc romantikus sorozatának gyűjteményével, vagy egy kényeztető masszázsutalvánnyal.

A „szupernő”

Egy személyben tud megfelelni az otthoni és a kinti világ elvárásainak? Ambiciózus és minden helyzetben a megfelelő szerepben tündököl? Ajándéka mindig legyen személyre szabott és exkluzív, de sose legyen tucat ajándék!

Wellness Cafe tipp: ha “szupernő” a barátnőd vagy feleséged, garntáltan nem nyúlhatsz mellé, ha egy páros bécsi adventi fotóstúrával, egy egész napos spa kezeléssel vagy egy bon-bon készítés rejtelmeibe bevező tanfolyammal ajándékozod meg.

A temperamentumos, vagány

Az akciófilmeket velünk együtt nézi, vagy esetleg ő maga veszi meg rá a jegyet a moziba? A legőrültebb haverunkkal is rögtön megtalálja a közös hangot? Ajándéka kiválasztásakor vessük be az extrém ötleteinket.

Wellness Cafe tipp: a vagány nő egy fal- vagy sziklamászó bérletnek, egy paintball belépőnek, egy sétarepülésnek vagy akár egy nyári balatoni vitorlázásnak is biztosan nagyon fog örülni.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X