Főoldal > AKTUÁLIS > Top 10 legszexibb sztárfotó a közösségi oldalakról

Top 10 legszexibb sztárfotó a közösségi oldalakról

fotókképeksztár
0

Írta: and

Amióta a sztárok is használják a közösségi oldalakat, elsősorban a Twittert és a Facebookot, a

Amióta a sztárok is használják a közösségi oldalakat, elsősorban a Twittert és a Facebookot, a rajongók gyakran örülhetnek kedvenceik újabb és újabb szexi képeinek is. De vajon kik töltötték fel a legdögösebb képeket? Nézd végig összeállításunkat, és kiderül!

1. Denise Richards

Ki gondolná, hogy már 13 év telt el Denise Bond-lányként való debütálása óta? Charlie Sheen exe bizony manapság, 41 évesen is elcsavarhatná a 007-es fejét, amit a széria 50. születésnapjára feltöltött Instagram fotója is bizonyít.

2. Alessandra Ambrosio

A Victoria’s Secret egyik legnépszerűbb angyala a Twitterre feltöltött fotójával került be a legszexibbek közé. „Hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy a Fantasy Brát viselhetem a show-n. Már alig várom, hogy ti is láthassátok” – írta a modell.

3. Jenny McCarthy

Saját bevallása szerint „harcos anyuka és narancsbőr-gyilkos”, de azok a félmeztelen, izmos srácok, akikkel közös fotót posztolt a Twitterre, valószínűleg sokkal inkább látták őt igazi bombázónak… 

4. Miley Cyrus

Az egykori Disney-sztárról sokan mondják, hogy túl gyakran tesz fel magáról szexi képeket a netre. De amikor szerelme nadrágjában fotózta le magát, megvillantva lapos hasfalát, még legnagyobb kritikusai is elismerően bólinthattak, olyan szuperül nézett ki.

kimkardashian2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

5. Kim Kardashian

Ki mondta, hogy egy igazi nő lezser cuccokban nem lehet szexi? Kim Kardashian biztosan nem, ugyanis a Twitterre feltöltött fotóján melltartóban és melegítőalsóban is olyan dögösen fest, hogy rajongóinak egész biztosan azonnal elállt a szavuk.

6. Cindy Crawford

Sivatagi fotózás, szikrázó napsütés, erős szél. És bár elmondása szerint ilyen körülmények közt alig tudta nyitva tartani a szemeit, Cindy Crawford ismét bebizonyítja, hogy az ő szépségéhez és szexi kisugárzásához nem sok hasonló akad a világon.

7. Hugh Jackman

„Megvolt az első edzésem Ray-el, ezzel a szuper bokszedzővel. Hihetetlen has- és hátizom-erősítést végeztünk” – tweetelte Hugh Jackman. De a róla készült fotót elnézve nem túl valószínű, hogy bárki is a szöveget olvasgatta volna…

8. Bar Refaeli

„Jó reggelt! Én ma a vízen járok, ti mit csináltok?” – írta Bar Refaeli követőinek a Twitteren, akik valószínűleg azt válaszolhatták neki, hogy egész nap az általa feltöltött szexi, bikinis képeket fogják nézegetni.

9. Usher

Milyen az ideális edzés egy sztár rajongói számára? Hát olyan, ahol a végén nemcsak az izzadtságcseppek villannak meg az imádott híresség testén, hanem az izmok is, ahogyan Usher esetében is történt.

10. Heidi Klum

Egy szupermodellnek is szüksége van néha pihenésre, amit Heidi Klum is nagyon élvez. Főleg, ha a napozás közben készült fotója ilyen szexi, és miután felkerült a közösségi oldalakra, számos dicséretet kap rajongóitól.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X