Főoldal > AKTUÁLIS > 5 tuti tipp: így marad 40 felett is szupercsinos a sorozatsztár

5 tuti tipp: így marad 40 felett is szupercsinos a sorozatsztár

diétafitneszfogyókúra
0

Írta: and

Biztosan te is számtalanszor hallottad már, hogy a szuper külső nem feltétlenül függ az életkortól

Biztosan te is számtalanszor hallottad már, hogy a szuper külső nem feltétlenül függ az életkortól. És ha rápillantasz a Glee – Sztárok leszünk! című sorozatból is ismert Charlotte Rossra, akkor láthatod, mire gondol, aki ezt állítja, hiszen a sztár a negyedik iksz felett is kifogástalanul néz ki.

A sorozatban Quinn mamáját alakító színésznő január 21-én ünnepli 45. szülinapját, de az öregedés épp úgy elkerüli őt, mint a pluszkilók. Persze a csodás alakot neki sem adják ingyen: saját bevallása szerint is sokat tett vonalaiért, napjainkban pedig alakja megtartásán dolgozik. Nemrég azt is elárulta, pontosan hogyan, s miként – lesd el te is Charlotte tippjeit!

1. Válts életmódot

A gyorsdiéták és a mozgás mellőzése tartósan nem hozza meg a várt eredményeket. „Csakis a teljes életmódváltás segíthet. Ha helyesen táplálkozol, és elkezdesz sportolni, olyan tested lehet, amiről álmodoztál” – mondta a színésznő. 

charlotte2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

2. Kérj segítséget

Persze nem kell mindent egyedül csinálnod: ha az elhatározás már megvan, de nem tudod, hogyan változtass az étkezési szokásaidon, vagy mit sportolj, kérd személyi edző segítségét. Az is sokat jelent, ha a barátaid, a családod és a kedvesed melletted állnak, az ő támogatásuk is mindig új lendületet adhat neked. 

3. Ha vega vagy…

A 45 éves sztár lelkes állatvédő, ezért évek óta vegetáriánus: elmondása szerint így sokkal jobban érzi magát a bőrében. „Szinte óránként eszem pár falatot, és nagyon odafigyelek arra, hogy a nátriumszint alacsony maradjon a szervezetemben. Emellett sok folyadékot és zöld teát iszom” – árulta el.

4. Tedd változatossá az edzést

Charlotte változatos edzésprogrammal hozta magát formába a 2011-es Féktelen harag című mozira. „Kőkemény bootcamp, tae-bo és kick-box edzéseim voltak, de mindennap mást csináltam, így az edzés sosem volt unalmas” – mondta.

5. Ha nehezítenél…

A színésznő egyébként legszívesebben kardió gyakorlatokkal őrzi fittségét és remek alakját. Ha több kalóriát szeretne elégetne egy-egy edzésen, akkor futás vagy tánc közben kis súlyokat erősít a lábára és a karjaira. „Ennek köszönhetem, hogy a testem átalakult. Vékony vagyok, de némi izom is van rajtam” – mesélte mosolyogva egy interjúban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X