Főoldal > AKTUÁLIS > Elképesztő formában van a szexi énekesnő

Elképesztő formában van a szexi énekesnő

diétafitneszmozgástáplálkozás
0

Írta: and

Rita Ora nevét gyorsan megtanulta a fél világ, ami a „sztáros hangzás” mellett a 22 éves &eacute

Rita Ora nevét gyorsan megtanulta a fél világ, ami a „sztáros hangzás” mellett a 22 éves énekesnő slágereinek is köszönhető: a How We Do (Party) és a Tinie Tempah-val közösen felvett R.I.P című dalát milliók hallgatták már meg a legnépszerűbb videómegosztó portálon.

Az utóbbi időben nemcsak zenei sikerei miatt hallhattuk az énekesnő nevét, hanem azért is, mert állítólag viszonyba keveredett Jay-Z-vel. Rita a Twitteren tagadta, hogy a dolog igaz lenne. Majd hozzátette: ez az állítás nevetséges, és soha senkinek nem fogja hagyni, hogy rosszat mondjon róla vagy a családjáról.

Mások viszont már azt rebesgetik, hogy tényleg van egy férfi az életében, de az illető nem Jay-Z, hanem Diana Ross fia, Evan. A fiatalok állítólag egy partin találkoztak, és a dolgok szinte maguktól alakultak köztük. A pletykák szerint teljesen odavannak egymásért, és mindent megtesznek, hogy számos elfoglaltságuk ellenére is tudjanak találkozni.

Rita életéből talán már csak a szerelem hiányzik. A szakmai sikerek és a népszerűség boldoggá teszi ugyan, de barátai is azt állítják, hogy csak akkor fog tudni nőként is igazán kiteljesedni, ha végre párra talál. Méghozzá olyan párra, aki tökéletesnek látja őt.

rita2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az egykori Jugoszlávia területén született sztár egyébként nem tartja túl szexinek önmagát, sőt, homokóra-alakját hiába irigylik rajongók ezrei világszerte, Rita erős kisebbségi komplexussal küzd. „Nem vagyok elégedett magammal. A fenekemet például utálom” – árulta el egy külföldi magazinnak adott interjújában.

Majd arról is beszélt, mit tesz vonalai megőrzéséért, illetve azért, hogy jobban érezze magát a bőrében. „Az edzések hozzátartoznak a heti feladataimhoz, minden héten kétszer 15-20 percen át végzem az edzőm által javasolt gyakorlatokat” – mondta.

Egy másik interjúból kiderül, hogy ezek a feladatok többnyire kardiózást jelentenek, illetve az énekesnő sokak által tökéletesnek tartott lábait formálják. „Lábemelések, súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés, minden jöhet” – mesélte a híresség.

Rita számára az is remek formáló- és erősítő gyakorlat lehet, ha néhány percen át magassarkúban táncol a színpadon. Illetve, ha a cipő biztonságosan tartja a bokáját, az is szuperhatékony módszer, ha ebben végzi a súlyzós gyakorlatokat, vagy néhányszor leguggol benne.

A diétát illetően viszont nem ilyen lelkes. Elmondása szerint néha próbál több gyümölcsöt enni, de igazából egyelőre nem foglalkoztatja, mi minden kerül a tányérjára. Ezen valószínűleg akkor fog változtatni, ha belátja, hogy a kiegyensúlyozott étrendre nemcsak karcsúsága megőrzése miatt volna szüksége, hanem azért is, hogy még sokáig egészséges és fitt maradjon.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Nézd meg te is a szupernépszerű klippet, amit a cikk elején említettünk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X