Főoldal > AKTUÁLIS > Nagyon megváltozott a Szex és New York színésznője

Nagyon megváltozott a Szex és New York színésznője

diétafogyókúratáplálkozás
0

Írta: and

A Szex és New York Carrie-jeként vitathatatlanul beírta magát a sorozat- és divattörténelembe egyar&

A Szex és New York Carrie-jeként vitathatatlanul beírta magát a sorozat- és divattörténelembe egyaránt, ám Sarah Jessica Parker napjait manapság nem a munka vagy a legtrendibb cuccok beszerzése tölti ki, hanem az anyaszerep gyakorlása.

Külföldi lapok idén még „csak” annak kapcsán cikkeztek róla, hogy mikor és hol jelent meg tízéves fiával, James Wilkie-vel, és hároméves ikerlányaival, Tabithával és Marionnal. Illetve a lapok azt sem felejtették el megemlíteni, ha épp összeöltözött a kislányokkal – legyen szó sportosabb vagy kicsit elegánsabb szerelésről.

A 47 éves színésznő láthatóan nagyon komolyan veszi az anyaszerepet, és az élete gyermekeivel együtt teljes. „Ugyanolyan fontos számomra, hogy jó anya legyek, mint az, hogy színésznőként is megtaláljanak a nekem fontos kihívások” – mondta korábban a sztár, akinek egyébként jelen állás szerint két filmje készül idén.

Sarah Jessica számára talán épp az anyaszerep miatt vált egyre fontosabbá, hogy saját magára is odafigyeljen. Hiszen gyermekeinek a legjobb példát szeretné mutatni, ehhez pedig arra van szüksége, hogy testileg és lelkileg is remek formában legyen.

sjp3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A színésznőről korábban gyakran hallhattuk, hogy valami nincs rendben vele, ugyanis számos alkalommal kapták őt lencsevégre túl vékonyan, illetve túlságosan izmosan. 2010-ben brit lapok állítása szerint olyan sovány lett, hogy két ruhamérettel kisebbre kellett cserélnie ruhatárát.

Karjait viszont ezzel egy időben olyan izmosra gyúrta, mint korábban egy másik szupersztár, Madonna. Nem véletlenül nevezték még a legjobb barátai is az edzés és a diéták megszállottjának a színésznőt. Elmondásuk szerint akkoriban Sarah Jessica nem volt elégedett önmagával, a végkimerülésig sportolt, illetve az étkezésére is szinte betegesen figyelt.  

Fogyásának persze lelki okai is lehettek: rendkívül sokat dolgozott a Szex és New York 2. forgatása, a mozi promóciója, majd új filmes munkái miatt. És ha azt gondolnánk, hogy eközben legalább egy stabil, szerető család állt mögötte, hát tévedünk.

Férjével, Matthew Broderickkel állítólag a válás szélére sodródtak, miközben a színésznő kétségbeesetten próbált egyensúlyozni a karrierje és az akkor még csecsemő ikerlányok gondozása között. Olykor csak néhány órát tudott aludni, amitől még kimerültebb, stresszesebb és idegesebb lett, enni pedig sem kedve, sem ideje nem volt.

Ezek a napok viszont már a múlt homályába vesznek: Sarah Jessica egyensúlyt tudott teremteni munkája és magánélete között. Férjével is rendeződött minden gondjuk, a közelmúltban például ölelkezni és csókolózni látták őket, amit egy élelmes fotós meg is örökített.

A világsztár tehát immár nemcsak saját maga, hanem szerettei miatt is óvja egészségét. Ezt egészséges étkezéssel igyekszik elérni: a rendszeres étkezéseket próbálja betartani, és olyankor gondoskodik az alacsony szénhidrát- és magas proteinbevitelről. A mozgást pedig nem hagyta abba, csak ésszerűbben csinálja: kevesebb súlyzós gyakorlatot iktat be, és többet sétál gyerekeivel.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X