Főoldal > AKTUÁLIS > Extrém túlsúly: 50 kilót ad le a színésznő

Extrém túlsúly: 50 kilót ad le a színésznő

diétafogyástáplálkozás
0

Írta: and

Ha nem a Koszorúslányok és a Lánybúcsú című mozikból emlékszel Rebel Wilsonra, akkor

Ha nem a Koszorúslányok és a Lánybúcsú című mozikból emlékszel Rebel Wilsonra, akkor onnan lehet ismerős a neve számodra, hogy a külföldi sajtóban olvashattad, milyen extrém túlsúlyt szeretne ledolgozni.

Az ausztrál színésznő és stand up comedy sztár súlya egyes források szerint 100 kiló fölé kúszott, ami – bármennyire is szeret viccet csinálni a saját kinézetéből – bizony már nem nevezhető egészségesnek. Főleg akkor nem, ha azt is számításba vesszük, hogy a híresség mindössze 159 cm magas.

Rebel nem is tétlenkedik, hanem a fejébe vette, hogy megszabadul súlyfeleslegétől. Ebben az is motiválja, hogy áprilisban ő lesz az MTV Movie Awards háziasszonya, ahol a legjobb formáját szeretné hozni.

Abban szinte biztosak lehetünk, hogy addig nem sikerül 50-60 kilósra fogynia, de azért mindent elkövet, hogy fittebb lehessen, és bőre is feszesebb legyen. Ennek érdekében ellenáll az édességeknek, egészségesebben táplálkozik, és a rendszeres mozgás alól sem keres kibúvókat.

rebel2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az utóbbi időben többször látták őt Hollywoodban, ahol gyors sétával és túrázással veszi fel a harcot a kilók ellen. Minden edzés előtt nyújt egy kicsit, majd kiválasztja legpörgősebb zenéit, és habozás nélkül nekiindul az aznapra előírt távnak. Rendszerint ásványvizet is visz magával, nagyon helyesen, ugyanis az edzés közben elveszített vizet pótolnia kell.

Rebelt valószínűleg egy személyi edző is segíti, hiszen a legtöbbünknek szüksége van valakire, aki segít megtalálni a nekünk legmegfelelőbb edzésmódokat, illetve motivál, ha erre is szükségünk van.

A 26 éves színésznőnek valószínűleg azt is végig kellett gondolnia, hogy edzőpartnerrel vagy egyedül járjon-e sportolni. Mivel neki az utóbbi jön be, ezt választotta, de személyi edzők gyakran tanácsolják, hogy aki nem mindig érez magában elég energiát vagy motivációt az edzéshez, válasszon egy edzőtársat, akivel egymást „húzzák előre” minden egyes alkalommal. Arról nem is beszélve, hogy neked sem jutna eszedbe lemondani a sportolásra szánt alkalmakat, ha tudod, hogy valaki vár rád.

Rebel egyébként sokakhoz hasonlóan számos diétán van túl, melyek több-kevesebb sikerrel zárultak számára. 2011-ben a világsztárok körében is ismert Jenny Craig fogyasztócégének segítségével leadott ugyan 10 kilót, de az eredményt elég lassan érte el, és nem tudta megtartani.

Most az a célja, hogy rendszeres mozgással és életmódváltással tartós eredményt érjen el – nem baj, ha lassabban. A lényeg, hogy a leadott kilók ne jöjjenek vissza, ő maga pedig fittebb, erősebb, energikusabb legyen.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X