Főoldal > AKTUÁLIS > Meglepő trükk: így marad formában a sztár

Meglepő trükk: így marad formában a sztár

fitnesztáplálkozás
0

Írta: and

Kelly Osbourne-ról talán te is akkor olvastál utoljára, amikor lila hajjal jelent meg egy rendezvényen, vagy amikor

Kelly Osbourne-ról talán te is akkor olvastál utoljára, amikor lila hajjal jelent meg egy rendezvényen, vagy amikor nagy fogyásáról beszélt. Nemrég ismét azzal került a sajtó érdeklődésének középpontjába, hogy néhány centivel vékonyabb lett a dereka, mégpedig egy meglepő és mulatságos edzésmódszer segítségével.

„Teljesen odáig vagyok a hullahoppozásért” – írta Kelly a Twitteren. Majd részletesen kifejtette, hogy milyen eredményt ért el gyermekkorunk egyik kedvenc játékának újraértelmezésével – „5 perc reggel, 5 perc este, és 5 nap alatt több mint 5 centivel lettem vékonyabb deréktájon”.

A fiatal híresség nemcsak centikben méri a sikert, hanem azt is tapasztalta, hogy hát-, has-, kar- és lábizmai erősebbek lettek. „Ez egy olyan edzésmód, ami nagyon gyorsan és hatékonyan mozgatja át az egész testem, és még jó móka is” – tette hozzá.

kelly2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az American College of Exercise egyik tanulmánya szerint a hullahoppozás tényleg elképesztően jó zsírégető módszer: egy perc alatt 7 kalóriát égethetünk el ezzel, vagyis ugyanannyit, mint egy kimerítő boot camp edzéssel. Arról nem is beszélve, hogy a hullahoppozás a pulzusszámunkat is abba a tartományba tornássza fel, ami még hatékonyabb zsírégetést tesz lehetővé.

A sztárok körében már rég nem ismeretlenek a hullahoppozás jótékony hatásai. Beyoncé, Liv Tyler, Marisa Tomei, de még a First Lady, Michelle Obama is gyakran veszi elő a karikákat, hogy fitten tartsa magát, és megőrizze alakját.

Kelly Osbourne-t valószínűleg ezek a szexi és sikeres sztárhölgyek inspirálták, bár meg kell jegyeznünk, az utóbbi évek során a fiatal hírességnek sem volt nagyobb problémája a pluszkilókkal: miután az amerikai táncos műsor, a Dancing With The Stars intenzív próbáinak köszönhetően 22 kilót fogyott, súlyát meg is tudta tartani.

A sztár ma már nem hisz a gyorsdiétákban, amikkel még néhány éve kísérletezett. Inkább azzal a nézettel ért egyet, hogy a teljes életmódváltás segít a fogyásban, illetve a kilók távol tartásában.

„Ez nem azt jelenti, hogy nem eszem chipset, vagy nem iszom szénsavas üdítőt. De megtanultam mértéket tartani, így ma már elég egy maréknyi chips, és tíz üdítő helyett is csak egyet iszom naponta” – mondta.

Majd hozzátette, hogy szerinte azért sem szedte vissza a leadott kilókat, mert végre nem küzd önmaga ellen. „Elfogadtam a testem, és megtanultam pozitívan gondolkodni az alakomról. Ehhez persze kellettek a fogyásban elért sikerek, de hidd el, ha leadsz pár kilót, és egészségesen étkezel, no meg edzésben maradsz, a kilók nem fognak visszatérni” – magyarázta. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X