Főoldal > AKTUÁLIS > Sztárok diétás titkai a gyors fogyásért

Sztárok diétás titkai a gyors fogyásért

diétafitneszmozgás
0

Írta: and

Gyorsan szeretnél megszabadulni néhány kilótól, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Szeretnél inspir&

Gyorsan szeretnél megszabadulni néhány kilótól, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Szeretnél inspirációt nyerni néhány szupercsinos hírességtől? Akkor legfrissebb összeállításunk egész biztosan segíteni fog neked is, ugyanis most annak jártunk utána, hogyan hozzák magukat néhány nap alatt még jobb formába a legszexibb világsztárok.

1. Hosszú távon gondolkodj

Bár a legfontosabb díjátadókra, például az Oscar gálára mindig topformába hozzák magukat, a legtöbb sztárról fontos megemlíteni, hogy nem villámdiétákkal igyekeznek még tökéletesebbre formálni az alakjukat, hanem hosszú távon egészségük és fittségük megőrzése a cél. Ezért rendszeresen étkeznek, sokan bio hozzávalókból készült ételeket fogyasztanak, és persze sokat sportolnak. Ugye, mennyivel jobban hangzik, mint a folytonos koplalás vagy a villámdiéták?

2. Légy realista a céljaidat illetően

Molly Sims és Emily Deschanel személyi edzője, Ashley Koff szerint az a legfontosabb, hogy pontosan tudd, mit szeretnél elérni, mielőtt bármibe is belevágnál. „Nem kell arra törekedned, hogy pár nap alatt 5 kilót fogyj, hiszen az nem is lenne realista célkitűzés. De ha eleget alszol, megfelelően hidratálod a szervezeted, és nem hagysz ki egy edzést sem, akkor egy pár nap alatt valóban leadhatsz egy-két kilót” – mondta.

diet2.jpg ()3. Fogyasztó folyadékok

Ha sokat utaznak, a sztárok gyakran csak folyékony dolgokat fogyasztanak, például szénsavmentes ásványvizet, kókuszvizet vagy alacsony nátriumtartalmú leveseket. Ezek Ashley Koff szerint azért tesznek jót ilyenkor, mert kímélik a szervezetet, és a puffadást is megakadályozzák.

4. Próbáld ki Scott Keppel tanácsait

Amerikában sokak számára cseng ismerősen Scott Keppel neve, aki címlapfotózásokra készít fel modelleket, illetve olyan óriáscégek kampányfotózásai előtt is ő dolgozik a lányokkal, mint például a Gucci vagy a Nike.

Scott nemrég megosztotta tippjeit, tanácsait egy neves külföldi magazinnal. Ezeket most összefoglaljuk, mert neked is hasznodra válhatnak.

– Ha gyorsan szeretnél formába lendülni, ne fogyassz brokkolit és karfiolt, mert ezektől felpuffadhatsz.

– Csökkentsd a szénhidrát-bevitelt, mert ebből 1 grammnyi 4-5 gramm vizet tart vissza.

– Egyél sok céklát és spárgát. Ezek vizelethajtó tulajdonsággal rendelkező zöldségek, így segítik a szervezetedben felhalmozott felesleges víz kiürülését.

– Ha nehezen emészted a vörös húst, vagy akár a csirkét, helyettesítsd ezeket hallal, ami sokkal könnyebben emészthető.

– Száműzd az étrendedből a protein shake-eket, mert az ezekben lévő adalékanyagok szintén puffadást okozhatnak.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X