Főoldal > AKTUÁLIS > 5 tuti tipp: így őrzi alakját a szexi modell

5 tuti tipp: így őrzi alakját a szexi modell

diétaegészségsztártáplálkozás
0

Írta: and

Nina Agdal nevét lassan már az egész világ megtanulja, ami nem is csoda, hiszen a dán modell ugyanolyan magabiztoss

Nina Agdal nevét lassan már az egész világ megtanulja, ami nem is csoda, hiszen a dán modell ugyanolyan magabiztossággal pózol a legszexibb Victoria’s Secret cuccokban, mint a híres-neves Sports Illustrated magazin oldalain.

A 21 éves szépség nemcsak önmagában hisz, hanem abban is, hogy az álomalak igenis elérhető. És mivel egyre többen vagyunk kíváncsiak arra, neki ez hogyan sikerült, nemrég egy ismert külföldi magazinnak elárulta diéta- és edzéstitkait, melyeket követve te is gyorsan topformába lendülhetsz.

1. Tudatosság + tervezés = topforma

Nina először azt emelte ki, hogy tudatosítania kellett magában bizonyos dolgokat, mielőtt ilyen remek formába lendült. „Nem arról van szó, hogy beiktatok egy-két edzést, hanem arról, hogy a mozgás az életem része. Az edzéseket mindig megtervezem. Általában heti 4 alkalommal sportolok, olyankor 30 perc intenzív kardió után súlyzós edzést végzek” – mondta.

2. Ne csak a konditeremben sportolj!

Ha eddig azt gondoltad, csak az edzőtermi sport mozgat át, akkor tévedtél: bárhol, bármikor beiktathatsz 15-30 perc edzést a napodba. „Számomra ez elsősorban kiadós sétákat jelent, vagy azt, hogy lift helyett felszaladok a lépcsőkön. Ezen kívül mindig van nálam fitnesz DVD, ami jól jön, ha sokat utazom: esténként tornázhatok egy kicsit a hotelszobámban” – árulta el.

nina2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

3. Az vagy, amit megeszel!

Nina is tisztában van a fenti mondás igazságtartalmával: tudatosan étkezik, tehát igyekszik minden nap ötször egészséges ételeket szedni a tányérjára. „Sok zöldséget, gyümölcsöt, salátát eszem, és soha nem fogyókúrázom. Sőt, elképesztő mennyiségű kaját tudok eltüntetni” – mesélte nevetve.

4. A jelszó: mértékletesség!

Persze ő sem tud minden egészségtelen kedvencéről lemondani, ezért a mértéktartást különösen fontosnak tartja. „Olykor hamburgert rendelek baconnel és cheddar sajttal, de nem eszem meg az egészet, csak a felét. Így nem kell lemondanom az egyik kedvencemről, de a kalóriabevitelt is tudom mérsékelni” – mondta.

5. Nassolj egészségesen!

A modell mindig ügyel arra, hogy ne éhezzen meg nagyon, mert ha így történik, biztosan egészségtelen nasikkal akarná teletömni a pocakját. „Mindig van nálam egy kis gyümölcs, dió, mogyoró, vagy zabpehely. Ezektől jóllakom, és nem mellesleg nagyon finomak is” – nyilatkozta.

Nina plusz tippje: találd meg a saját motivációd!

„Szuper érzés számomra, ha jól bánok a testemmel. Egy kiadós edzés és egy kis egészséges nasi után sokszor úgy érzem, nekem a legjobb a világon. Ez az érzés csodálatos, engem minden nap újra és újra motivál, hogy egészségesen éljek tovább” – osztotta meg motivációját mindannyiunkkal a szexi modell.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Nina tanácsokat ad, hogyan válassz fürdőruhát!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X