Főoldal > AKTUÁLIS > Ismerd meg az Eleven testek színésznőjének fitnesztitkait!

Ismerd meg az Eleven testek színésznőjének fitnesztitkait!

diétafogyókúrasztártáplálkozás
0

Írta: and

Az Eleven testek (Warm Bodies) című filmben nemcsak azt mutatja meg, milyen az, ha egy vagány lány beleszeret egy zombi sr&aacute

Az Eleven testek (Warm Bodies) című filmben nemcsak azt mutatja meg, milyen az, ha egy vagány lány beleszeret egy zombi srácba, hanem azt is, hogy első pillantásra törékeny alakja mögött tulajdonképpen erő és fittség lakozik.

A 27 éves Teresa a film számos jelenetében fut, lövöldözik, illetve zombik és csontemberek támadását védi ki. Persze, ez utóbbi jelenetek részben a modern technika segítségével jöttek létre, de az is tény, hogy a színésznő állóképességének növelésére is szükség volt a forgatás előtt.

Az ausztrál sztár minden bizonnyal rengeteget kardiózott, hogy bírja szusszal a hosszabb sprintelős etapokat, sőt, az is fontos lehetett számára, hogy akkor se fulladjon ki, ha esetleg meg kellett ismételniük a jelenet felvételét.

A színésznő személyi edzője, James Duigan egy interjúban elmondta, hogy Teresa számára évek óta sokkal fontosabb az egészsége és a fittsége, mint a tökéletes kinézet. „Tápláló, egészséges ételeket pakol a tányérjára, például sok salátát és sovány húst. Emellett ügyel arra is, hogy vitaminokból, vasból és jó zsírokból megfelelő mennyiséget vigyen be a szervezetébe” – árulta el az edző.

teresa2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Majd hozzátette: Teresa sok diót és csicseriborsót fogyaszt, emellett a cékla és a kecskesajt is a kedvencei közé tartoznak. „Szeret enni, és ez rendjén is van. De meg kellett tanulnia néhány ételt egészségesebb alternatívákkal helyettesíteni, például a búzalisztből készülő kenyeret vagy tésztát barna rizzsel és quinoával” – mondta.

„Ha pedig olyan popsit szeretnétek, mint amilyen Teresáé, akkor azt javaslom, ne igyatok alkoholt. Amikor ugyanis a májunk azzal van elfoglalva, hogy mondjuk egy pohár vörösbort lebontson, nem tud azokkal a kalóriákkal törődni, amiket a nap folyamán az ételekkel vittünk be” – tette hozzá.

Mielőtt az edzésekről beszélt volna, James Duigan kihangsúlyozta a testtartás fontosságát: elmondása szerint ugyanis egy ruhamérettel karcsúbbnak tűnhet az, aki kihúzza magát. Arról nem is beszélve, hogy a helyes tartás milyen jót tesz a hátunknak, gerincünknek.

Ami pedig Teresa edzésprogramját illeti, ez általában filmről filmre változik. A negyedik című mozira például sokkal ruganyosabbá, fürgébbé kellett válnia, emellett stabilitását is erősíteni szerette volna.

Ennek érdekében akkori edzője, Jason Walsh intenzív bemelegítést írt elő számára, amit guggolások, kitörések, és a test alsó tájait erősítő gyakorlatok, valamint bordásfalazás követett. Mindezt a sztár rengeteg futással egészítette ki. 

Ezt a felkészülési időszakot, illetve a forgatást követően a híresség beszerzett néhány súlyzót és medicinlabdát, melyekkel akár otthon is tud edzeni. Sőt, ha épp nincs ideje edzeni, akkor akár néhány perc alatt is tud tenni fittsége megőrzéséért.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X