Főoldal > AKTUÁLIS > Szakított a világszép színésznő

Szakított a világszép színésznő

diétafogyókúrasztártáplálkozás
0

Írta: and

Egyesek szerint a bűvös három év, mások szerint karrierjük vezetett oda, hogy a színész-énekesnő,

Egyesek szerint a bűvös három év, mások szerint karrierjük vezetett oda, hogy a színész-énekesnő, Julianne Hough és az American Idol tehetségkutató műsorvezetője, Ryan Seacrest végül lezárták kapcsolatukat.

Megint mások szerint az egész csak kitaláció, és a cuki sztárpár még mindig együtt van. Ennek viszont ellentmond az a tény, hogy Ryan a napokban egy jótékonysági eseményen járt, ahol egyik rajongója kérdésére megerősítette: valóban szakítottak kedvesével.

A két híresség sokak kedvenc sztárpárjának számított Hollywoodban, ugyanis egyrészt botrányoktól és mindenféle felesleges feltűnéstől mentesen éltek, immár három éve, másrészt pedig mindketten szerény, kedves emberek tudtak maradni a hírnév ellenére is. Emellett sokkal fontosabbnak tartják azt, hogy a munkájuk miatt szerepeljenek a médiában, mint azt, hogy magánéletük eseményeivel hívják fel magukra a sajtó figyelmét.

És bár barátaik szerint a kapcsolat lezárása mindkettőjüket megviseli, Julianne-t a napokban a menő Chateau Marmontban látták szórakozni barátnőivel. Brit bulvárlapok szerint egymás után több estét is bulizással töltött a városban, amiért jó néhányan úgy gondolják, partizással próbál felejteni.

julianne2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A 24 éves sztár korábban állítólag arra panaszkodott, hogy nem marad elég ideje önmagára, illetve hobbijára, a táncra, amit most valószínűleg pótolhat. Arra egyébként néhány hónapja döbbent rá ismét, hogy nem is élhet rendszeres mozgás nélkül, ugyanis a Burlesque című mozi forgatása utáni semmittevésben csaknem 10 kilót szedett fel.

Mivel újra ugyanaz a Julianne akart lenni, aki korábban is volt, akkor alig három hét alatt leadta a pluszkilókat. „Személyi edzőm a kocogást javasolta, majd lépcsős- és súlyzós gyakorlatokat végeztünk. Ez így ment szinte minden nap” – emlékezett vissza fogyására a sztár.

Majd hozzátette, hogy még egy fontos dolgot megtanult akkoriban, méghozzá azt, hogy nem ehet bármiből nagy mennyiségeket, mint korábban, amikor a bevitt kalóriákat szinte azonnal le is mozogta. „Megtanultam odafigyelni az étrendemre is. Cukor- és gluténmentes diéta szerint étkeztem, és sok proteint, gyümölcslevet, illetve fehérjeturmixot is fogyasztottam” – mesélte.

Persze manapság már nem kötelezi magát szigorú diétára, inkább azt az elvet követi, hogy mindenből ehet, de mértékkel. A pluszkalóriákat pedig a sztártréner Tracy Anderson segítségével mozogja le: heti 4-6 alkalommal izzadnak együtt, többek közt az ellipszistrénert, a futópadot és kis súlyzókat használva.

„Sem a rutint, sem pedig az edzőtermeket nem szeretem, de Tracy vicces, változatos és motiváló edzésein mindig jól érzem magam. De nem is mindig elégszem meg ennyi mozgással! Utah-ban nőttem fel, ahol rengeteget kerékpároztam a hegyekben, szóval imádom az adrenalint, és szomjazom a veszélyt, a sebességet. Nagyon szeretek snowboardozni, síelni, de az ejtőernyőzés is nagyon bejött” – nyilatkozta. 

Ha nincs időd edzeni…

Ha úton van, Julianne-nal is gyakran előfordul, hogy nincs ideje vagy lehetősége edzőterembe menni. De mivel az ilyen helyzeteket általában előre látja, fel tud rájuk készülni. „Viszem magammal a kedvenc fitnesz DVD-imet, így a szállodai szobámban is tudok 15-20 percet tornázni. Ha pedig tengerparton forgatok, úgy tervezem meg a napom, hogy 20-40 percet futhassak a homokban. Máskor viszont csak egy kis zene kell, amire pár percig táncolhatok. Ez az én terápiám, a tánc mindig felszabadít!” – árulta el a táncosnőből lett világsztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X