Főoldal > AKTUÁLIS > Túl rövid nadrágban lépett utcára a híresség

Túl rövid nadrágban lépett utcára a híresség

diétaedzésfitneszmozgássztár
0

Írta: and

Whitney Port neve számodra is ismerős lehet, ha nézted a The Hills című reality műsort, vagy később – számos

Whitney Port neve számodra is ismerős lehet, ha nézted a The Hills című reality műsort, vagy később – számos hírességéhez hasonlóan – az ő divattervezővé válását is figyelemmel kísérted.

A 28 éves híresség viszont legutóbb nem egyik sikeres ruhaválasztásával került a média érdeklődésének középpontjába, sőt, épp ellenkezőleg: azért cikkeztek róla külföldi lapok, mert túl rövid sortban lépett utcára Nyugat-Hollywoodban.

Valószínűleg azért választotta ezt a nacit, mert hosszú, vékony lábait szerette volna megmutatni az egész világnak. De a nézelődők és a fotósok is csak arra tudtak figyelni, hogy a híresség mennyire kellemetlenül érzi magát az aprócska alsóban – főleg akkor, amikor lehajolt, hogy néhány étellel megtöltött szatyrot betegyen az autója csomagtartójába.

A papírtáskákat minden bizonnyal egészséges ételekkel töltötte meg, ugyanis nagyon figyel a helyes táplálkozásra. Sok zöldséget, gyümölcsöt eszik, illetve ezek frissen facsart levét is minden nap fogyasztja.

A közelmúltban egy élelmes fotós kiszúrta, hogy a sztár kocogás közben sem mond le ezekről: az internetre felkerült képek tanúsága szerint egy narancs és egy papayalevet vitt magával.

whitney2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Whitney az elmúlt hetek során talán még inkább az egészségtudatos életmód híve lett. Édesapjánál ugyanis veserákot diagnosztizáltak, és a múlt hónapban elhunyt. A sztár ezért még jobban figyel magára, és egészségét minden más elé helyezi.

Persze ez nem azt jelenti nála, hogy örökre búcsút mondott kedvenc gyorséttermeinek, illetve kicsit egészségtelenebb kedvenceinek. „A vajas kenyeret a mai napig imádom. Sosem tudtam neki ellenállni, és ha most letennének elém egy tálcányit, biztosan nekiállnék falatozni” – árulta el egy interjúban.

A híresség persze azzal is tisztában van, hogy mértéket kell tartania. „Korábban ezt nem tettem meg, és villámgyorsan rám rakódott 12 kiló. Helyes táplálkozással és több edzéssel ledolgoztam, de tudom, hogy meg is kell tartanom a súlyom” – tette hozzá.

Majd arról is beszélt, hogy ez számára nem diétát és kimerítő edzéseket jelent. „Akkor megyek edzőterembe, amikor úgy érzem, hogy szükségem van rá, egyébként hetente néhányszor eljárok futni és jógázni. Mindig akkor sportolok, amikor szükségem van rá, és a mozgás után nagyon jól érzem magam” – mesélte.

Whitney edzéstippje:

„Ha nincs időd edzőterembe menni, iktass be egy villámedzést otthon! Táncolj néhány percig, majd végezz felüléseket. Ezt kövesse néhány guggolás és fekvőtámasz. Ne feledd: egy fél edzés is jobb, mintha semmit sem csináltál volna” – mondta a sztár. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X