Főoldal > AKTUÁLIS > Csinos nővé érett a kis Olsen lány: így őrzi vonalait!

Csinos nővé érett a kis Olsen lány: így őrzi vonalait!

diétafogyásfogyókúrasztártáplálkozás
0

Írta: and

Talán te is azt gondolhatod, nagyobb átok, mint áldás, ha híres nővérek mellett nő fel az ember Hollywoodban

Talán te is azt gondolhatod, nagyobb átok, mint áldás, ha híres nővérek mellett nő fel az ember Hollywoodban. Elizabeth Olsen viszont nemrég egy interjúban cáfolta, hogy így érezné, sőt, elmondása szerint sokáig észre sem vette testvérei, Mary-Kate és Ashley mennyire híresek és mennyit dolgoznak.

„A nyaralásaink és minden utazásunk valahogy a nővéreim munkájához kapcsolódott. Csak néhány éve vettem észre azt, hogy ami nekem szórakozást jelentett, az számukra feladatokat, szereplést és sok munkát, akár Kanadába, akár hajóútra mentünk” – árulta el egy amerikai újságnak.

Majd hozzátette, neki eddig nem származott előnye abból, milyen ismertek a testvérei, hiszen mindig is a maga útját járta. Mivel zavarta a kamera, sokáig színházi karrierben gondolkodott, ám a sors másként akarta.

Szerepet kapott a Martha Marcy May Marlene című 2011-es produkcióban, ezt követően pedig egymást érték a filmszerepei: Béke, szerelem és félreértés, A gyilkos médium, Így jártam én, Very Good Girls – hogy csak néhányat említsünk.

A filmezéssel persze olykor együtt járnak a szerelmes jelenetek, vagy egy-egy vetkőzés, ám a Lizzie-nek becézett sztár nem ijed meg ezektől. „Amíg ez nem öncélú pucérkodást jelent, hanem a történetet szolgálja, részemről rendben van” – nyilatkozta erről. 

elisabeth2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ami a külsejét és nőies alakját illeti, Elizabeth a rajongói szerint sokkal természetesebben áll ezekhez a témákhoz, mint a legtöbb hollywoodi sztár, beleértve a nővéreit is. „A családban én vagyok a nőies csaj, de cseppet sem bánom” – mondta korábban.

A 24 éves színésznőnek azt vallja, számára minden étkezés öröm, a finom étel pedig boldogságot ad. Vegetáriánus, de ez nem lemondást jelent számára, hanem kiegyensúlyozott étkezést, teljes kiőrlésű kenyérfélékkel, halakkal és sok zöldséggel, például magas vastartalmú borsóval és babbal. Emellett a vitaminpótlásra és a bőséges folyadékfogyasztásra is figyel.

Az egészségét és a vegetáriánus ételek élvezetét Lizzie annyira komolyan gondolja, hogy nemrég azt nyilatkozta: ha felhagy a filmezéssel, biztosan valami olyasmivel foglalkozik majd, aminek köze van a táplálkozáshoz. 

„Valószínűleg az ételek és az evés szeretete az oka annak is, hogy nem fogyókúrázom, illetve még filmszerepek kedvéért sem akarnék lefogyni” – árulta el. Majd hozzátette: a diétáknál sokkal fontosabbnak tartja az egészséges, átgondolt táplálkozást, és a rendszeres mozgást.

„Korábban balettoztam, de sajnos nem sokáig, mert nem jártam túl rendszeresen az órákra. De a tánc és a mozgás mindig is része lesz az életemnek. Nagyon szeretek sportolni: mostanában rendszeresen bringázom és röplabdázom, amelyek nemcsak mozgást, hanem aktív és élvezetes kikapcsolódást is jelentenek számomra” – mesélte.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X