Főoldal > AKTUÁLIS > Elől-hátul kivágott ruhában fotózták le a műsorvezetőt

Elől-hátul kivágott ruhában fotózták le a műsorvezetőt

diétafogyásfogyókúrasztártáplálkozás
0

Írta: and

Így fogyj le és újulj meg kívül-belül nyárra! Úgy tűnik, Myleene Klass élvezi, hogy ism&

Így fogyj le és újulj meg kívül-belül nyárra!

Úgy tűnik, Myleene Klass élvezi, hogy ismét szingli: az énekesnőből lett műsorvezető valósággal ragyogott a Londonban megrendezett Olivier Awards díjátadó gála vörös szőnyegén.

És alighanem az is nagyon tetszett neki, hogy férfiak és nők egyaránt megfordultak utána. Ez pedig nem is csoda, hiszen fekete Michael Kors ruhája elől, hátul, de még oldalt is kivágott volt.

A 35 éves sztár büszkén mutatta meg vékony alakját rafinált ruhájában, bár korábban nem győzte hangsúlyozni, hogy két kisgyermeke mellett azért nem olyan könnyű formában tartania magát.

„A napjaimnak sokkal több órából kellene állniuk, hogy még a rendszeres edzés is beleférjen” – mondta nevetve, és talán nem is sejtve, hány hasonló gonddal küszködő hétköznapi nőnél és anyukánál szerez ezzel a mondattal pluszpontokat.

De persze két kislánya, Ava és Hero azért gondoskodnak arról, hogy anyukájuk fitt maradhasson: Myleene nem is titkolja, mennyit szaladgál utánuk nap mint nap. „Elég fárasztó két kisgyerekkel, de nem akarok panaszkodni, hiszen imádom a lányaimat – mondta. Majd hozzátette – néha versenyzünk a parkban, máskor pedig inkább úszni megyünk.”

myleene2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A híresség a gyerekei születése előtt sokat küzdött a súlyával és narancsbőrével is, de valószínűleg az anyaság révén talált rá belső egyensúlyára, melynek köszönhetően hatékonyabban tartja a súlyát.

Emellett az elmúlt évek során rájött néhány praktikára, melyeket szintén betart alakja megőrzése érdekében. „Ma már tudom magamról, hogy érzelmi evő vagyok, ezért kell figyelnem az étkezésekre. Ha nem csak akkor eszem, amikor éves vagyok, gyorsan felszökik rám pár pluszkiló” – vélekedett korábban. 

A gyors diétákban, és az éhezésben sohasem hitt, arról nem is beszélve, hogy nem akar rossz példát mutatni a lányainak. Szerinte egyébként az sem egészséges, hogy Hollywoodban a nők szülés után máris karcsúak.

„Nálam az a megoldás, hogy mindenből eszem, de az adagokat csökkentettem. Kevesebb tésztafélét fogyasztok, de teljesen nem tudok lemondani róluk. Zöldségekből viszont igyekszem többet a tányéromra tenni” – árulta el.

Myleene reggelire általában rántottát készít, ebédre salátát, sushit, vagy grillezett zöldséget fogyaszt, este azonban még egy kis adag tészta is belefér. Emellett azt vallja, hogy lányai születése után leginkább a szoptatásnak köszönheti, hogy gyorsan visszanyerte alakját, hiszen így naponta akár 500 kalóriát is el lehet égetni.

Ami pedig az edzéseket illeti, két örökmozgó csemetéje mellett úgy érzi, a tánc és a boksz tartja őt leginkább formában. Ezen kívül igyekszik rendszeres sétákkal őrizni testi-lelki egészségét.

Myleene érzelmi válsága

A műsorvezető is tudja magáról, hogy érzelmi evő, ami viszont nemcsak annyit jelent nála, hogy túl sokat eszik, hanem ennek az ellenkezője is igaz lehet. Miután tavaly tönkrement a házassága Graham Quinnel, szinte azonnal 6-7 kilóval kevesebbet mutatott alatta a mérleg.

Barátai aggódtak, ő pedig állítólag utálta, hogy csont és bőrre fogyott. Később viszont, az újra megtalált harmónia és önbizalom révén visszaszedte a kilókat, így ma ismét egészségesen vékony.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X