Főoldal > AKTUÁLIS > Felfújta a szél a szexi híresség ruháját

Felfújta a szél a szexi híresség ruháját

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Megtréfálta az időjárás a sztárokat egy Londonban megrendezett díjátadó gálán:

Megtréfálta az időjárás a sztárokat egy Londonban megrendezett díjátadó gálán: számos híresség ruhájának kapott alá a szél a vörös szőnyegen, és bizony csak az adott sztárok ügyességén múlt, hogy nem látta ország-világ az alsóneműiket.

Valószínűleg a bájos Millie Mackintosh sem ilyen belépőben reménykedett a gála előtt – a 23 éves reality sztár ugyanis alig mutatta meg magát a fotósoknak, amikor különleges, fekete Sass and Bide estélyije fellibbent.

Bár Millie próbált nevetgélni és a ruháját lefogva pózolni, azt senki sem vonja kétségbe, hogy végül csalódott volt, mert nem ilyen képeket szeretett volna magáról viszontlátni a lapokban és az interneten. 

A hírességről persze a „szeles” fotók után néhány olyan kép is felkerült különböző weboldalakra, amelyeken büszkén pózol a Made in Chelsea által elnyert, legjobb reality-nek járó díjjal.

Millie valószínűleg nemcsak a díjra büszke, hanem arra is, hogy esküvője előtt egyre jobb formába hozza magát. A közelmúltban dietetikus tanácsát is kikérte, majd személyi edzőjével kemény tréningbe kezdett, hogy nyári menyegzőjére még csinosabb legyen.

millie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„A kemény munka eredménye máris látszik, hiszen nemcsak vékonyabbnak látom magam, hanem érzem azt is, hogy fittebb és sportosabb lettem” – árulta el a szépség, aki nemrég Instagram oldalán csipkemelltartót és leggingst viselve mutatta meg követőinek lapos hasát.

A rapper Professor Green menyasszonya azt is elmondta, hogy rendesen eszik, mivel éhesen képtelen lenne teljesíteni a kimerítő edzéseket. A rendszeres, egészséges ételekből álló táplálkozásra esküszik, és manapság a nasikat illetően is szigorú önmagával szemben. A cél ugyanis a tökéletes forma, aminek elérése érdekében most a nassolást is mellőzni tudja. 

„Az edzések tényleg kemények, de nem bánom. Hiszen nemcsak remekül fogok kinézni, hanem a mozgás az esküvő előtti stresszt is segít levezetni” – mondta. Arról, hogy pontosan milyen gyakorlatokkal karcsúsodik és izmosodik, nem nyilatkozott, viszont korábban elárulta, hogy egyik kedvenc mozgásformája a spinning, amit egyéb gyakorlatokkal is kiegészít.

„Köredzés, boksz, Pilates, Power Plate, futás… ezeket a mozgásformákat is szeretem. A lényeg számomra az, hogy jól essen a mozgás, és remekül érezzem magam a bőrömben” – nyilatkozta korábban.

Millie 12 napos léböjtkúrája

Ha fogyni és méregteleníteni szeretne, Millie egy 12 napos léböjtkúrát csinál végig. Ezt viszont esküvője előtt valószínűleg hanyagolni fogja, mivel ilyenkor nem fogyaszt elég kalóriát ahhoz, hogy edzeni is tudjon. Márpedig számára inkább a fitt, nőiesen izmos alak elérése a cél, nem pedig a soványság, amit mi is nagyon helyesnek tartunk.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X