Főoldal > AKTUÁLIS > Fitt és csinos: szuper formában van Radics Gigi

Fitt és csinos: szuper formában van Radics Gigi

diétafogyásinterjútáplálkozás
0

Írta: and

Így fogyj le és újulj meg kívül-belül nyárra! Saját bevallása szerint is sokat vá

Így fogyj le és újulj meg kívül-belül nyárra!

Saját bevallása szerint is sokat változott, nyitottabb lett a világ felé, amit jó néhányan látnak is, ha Radics Gigire pillantanak. Ahogyan azt sem lehet nem észrevenni, hogy a Megasztár 6 győztese milyen nőies, csinos és kiegyensúlyozott – Gigi az idei Viva Comet sajtótájékoztatóján válaszolt kérdéseinkre.

„Nagyon jó érzés, hogy jelöltek a Viva Cometen Az én énekesnője kategóriában, szuper érzés volt látni magam a kivetítőn. Számomra már a jelölés is fantasztikus érzés, és persze reménykedem a győzelemben, de majd meglátjuk – fogalmazott szerényen az énekesnő.

Majd azt is elárulta, hogy mostanában elég zsúfoltak a napjai –saját nagyzenekaros koncertje március 28-án sikeresen lezajlott, de ezt követően is minden napra van dolga: megjelenése, gyakran fellépése.

„De a rendszeres mozgásra így is igyekszem időt szakítani, ha máshogy nem tudok, akkor otthon táncolok. Az edzés, a fittség nagyon fontos számomra, mert egyrészt jó érzéssel tölt el, másrészt pedig azért sem hanyagolhatom el, mert hajlamos vagyok a hízásra” – tette hozzá a a sztár, akit a Viva Comet mellett a Bravo Ottón is jelöltek, két kategóriában.

radics2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ezért próbál gyerekkora óta odafigyelni arra, hogy a sport és a megfelelő táplálkozás is jelen legyen a mindennapjaiban. Gigi sok zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, és ma már szereti a különféle salátákat is. „Megmondom őszintén, ezeket régen nem kedveltem túlságosan, de meggyőztem magam, hogy többet kell ennem belőlük” – árulta el.

Később pedig megszerette őket, ami elmondása szerint főleg a finom önteteknek köszönhető. „Mivel nagyon szeretek enni, és imádom a csirkemellet, a cézársaláta gyakran szerepel az étrendemben” – mesélte Gigi.

Majd hozzátette, hogy zsúfolt napjaiba a napi ötszöri étkezés általában nem fér bele, de a főétkezéseket betartja. „Általában arra törekszem, hogy délelőtt fogyasszak szénhidrátot, délután pedig inkább salátát, gyümölcsöket eszem” – mondta.

Gigi tippje a fölösleges kalóriák ellen:

„Ha elfoglalom magam, nap közben gyakran eszembe sem jut a nassolás. Ezért azt javaslom, mindig legyél aktív, kösd le az energiáidat, és akkor te sem fogsz csokiról vagy csipszről álmodozni” – tanácsolta nevetve a gyönyörű énekesnő.

Fotó: gigiprodukcio.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X