Főoldal > AKTUÁLIS > Fitt és szexi: ismerd meg az új szupermodellt!

Fitt és szexi: ismerd meg az új szupermodellt!

diétafogyásfogyókúrasztártáplálkozás
0

Írta: and

Böjtölj és méregteleníts okosan és hatékonyan! Sokak szerint már a neve is sztárosan cseng

Böjtölj és méregteleníts okosan és hatékonyan!

Sokak szerint már a neve is sztárosan cseng, és ezzel az is egyetérthet, aki eddig nem hallotta, csak most ízlelgeti. Ashley Diana Morris nemrég lett a Guess új arca, méghozzá nem kisebb neveket követve a sorban, mint Claudia Schiffer, Kate Upton, Laetitia Casta és Josie Maran.

A 24 éves kanadai szépség a kampány előtt komolyabban nem modellkedett, ám úgy tűnik, nem szállt a fejébe a hirtelen jött ismertség. Sőt, hasonló tudatossággal gondol szakmai lehetőségeire, mint például diétájára és edzéstervére.

„Egészségesen táplálkozom, és odafigyelek arra, miből mennyit eszem. Az edzés pedig számomra nem válik rutinná, hiszen gyakran váltogatom a mozgásformákat. És mivel tudom, hogy bármikor hívhatnak olyan fotózásokra, ahol muszáj a legjobb formámat hoznom, egyetlen mozgásra szánt alkalmat sem hagyok ki” – válaszolta egy külföldi magazin kérdésére.

Majd hozzátette, hogy a sport az élete része: heti ötször jár edzőterembe, ahol a jógától a kocogásig mindent kipróbál. Ha pedig fokozni akarja az edzés intenzitását, súlyzókat ragad, és bokasúlyokat csatol fel.

„Számomra előny, hogy egy edzőteremmel szemben lakom. De ez nem garancia arra, hogy a sport jó érzésekkel is eltölt majd. Szerintem a mozgás akkor a legélvezetesebb, ha nem vagyok egyedül. Egy edzőpartner nemcsak a kedved tudja meghozni a sporthoz, hanem egy kis versenyzésre is rávehet. Ennek hatására tényleg a legjobbat fogod kihozni magadból” – folytatta.

ashley3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Amikor pedig az étrendjéről kérdezték, Ashley elárulta, hogy nála a tudatosságon és a mértékletességen van a hangsúly. „Odafigyelek arra, mit eszem, és miből mennyi kerül a tányéromra. A tészta sem tilos, de egy egész tányérnyi finomság helyett csak egy kisebb adagot szoktam kérni. Illetve nem eszem meg egy egész pizzát, csak mondjuk egy szeletet” – mondta.

A modell napjai rendszerint shake-kel indulnak, amiben proteinpor, mogyoróvaj, banán és mandulatej kerül, ebédre és vacsorára pedig sok salátát, zöldséget és sovány húst fogyaszt. Ezt az étrendet hétfőtől péntekig betartja, de hétvégén lazít a gyeplőn.

„Szombaton szoktam csalni egy kicsit, olyankor sokkal többet megengedek magamnak, mint hétközben. Egyébként arra jöttem rá, hogy amikor sokáig teljesen mellőzöm a szénhidrátokat, gyorsan és láthatóan karcsúbb leszek. De azt kívánom, bárcsak a tészta ne számítana szénhidrátnak” – árulta el. 

Még mielőtt azt gondolnánk, hogy a szépség szinte bármire hajlandó lenne alakja még vékonyabbá formálása érdekében, ki kell emelnünk: ő nem így gondolja. „Fontos, hogy mindig jól kezeljük a testünket. Szerintem a gyorsdiéták és a tisztítókúrák sosem vezetnek tartós eredményre, ezért nem érdemes sanyargatni magunkat. Az egészséges étrend és a rendszeres mozgás a csinos alak titka” – vélekedett.

De vajon mik lehetnek egy olyan lány céljai, aki 24 éves korára sokkal többet elért, mint amiről kortársai még csak álmodni sem mernek? „Nagyon szeretnék a Sports Illustrated magazinnak is modellkedni, illetve a Victoria’s Secret kifutóján is szívesen végigsétálnék. De a jövőben örömmel jótékonykodom is majd, számomra ez is fontos” – mondta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X