Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad fitt várandósan is Katalin hercegnő

Így marad fitt várandósan is Katalin hercegnő

diétafogyásfogyókúrasztártáplálkozás
0

Írta: and

Egészsége, fittsége és vékony alakja mindig is nagyon fontos volt Kate Middleton számára, és

Egészsége, fittsége és vékony alakja mindig is nagyon fontos volt Kate Middleton számára, és nincs ez másként a várandóssága alatt sem, bár étrendjén és edzésprogramján is változtatott a babavárás miatt.

Egy külföldi magazin úgy tudja, a hercegné egy ideje hanyagolja a súlyzós gyakorlatokat, és a kimerítő kardiózást is kímélőbb mozgásformákra cserélte. Így például futás helyett nagyokat sétál kutyájával, Lupóval, miközben igyekszik befelé is figyelni, ami segíti lelki felkészülését az anyaságra.

Emellett állítólag felvett egy jógaoktatót, aki a kismamajóga alapjai mellett a meditáció világába is bevezeti Katalint. A hercegné abban bízik, hogy terhessége végéig aktív kismama tud maradni, hiszen egyrészt nem akar ellustulni, másrészt talán nem is tudna sport nélkül élni.

Kedvenc mozgásformái között megtalálhatjuk a futást, a kerékpározást, az evezést, de a súlyzós gyakorlatokat és a teniszt is nagyon szereti. Kate gyermekkora óta úszik és gyephokizik, de akkor is lelkes, ha családjával, illetve most már leginkább férjével síelni mehet.

kate2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A hercegi pár egy külföldi lap értesülései szerint július 13-ra várja a babát, és míg egyesek biztosra veszik, hogy kislányuk lesz, akit valószínűleg Alexandrának neveznek majd el, mások kisfiút jósolnak nekik.

A legtöbben mégis arra gyanakszanak, hogy a csöppség lány lesz, amit Kate terhességének korai, „rosszullétes” szakaszában az egyik brit lap is állított, méghozzá egy népi megfigyelésre hagyatkozva.

„A vészes terhességi hányás, vagyis a hyperemesis gravidarum sokkal gyakoribb azon nők körében, akiknek lánygyermeket várnak” – írja a népi bölcsességre támaszkodva a fent említett brit napilap.

A hyperemesis gravidarum egy másik internetes oldalon leírtak szerint inkább azokat a nőket veszélyezteti, akik fiatalon esnek teherbe, vagy először várnak babát, esetleg ikrekkel várandósak.

Vilmos herceg és felesége viszont egyelőre nem árulják el születendő kisbabájuk nemét. Szerintük a legfontosabb az, hogy a kicsi, és persze a mamája is egészségesek és kiegyensúlyozottak legyenek.

Katalin ennek érdekében még szigorú étrendjén is lazított egy kicsit. Bár esküvőjére készülve, majd a királyi család új tagjaként is nagyon fegyelmezett volt a diétáját tekintve, manapság a sok saláta és sovány hús mellett megenged magának egy kis kényeztetést, legyen szó akár étcsokiról, akár kedvenc nasijáról, a gumimacikról.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X