Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi vonalait Johnny Depp új barátnője

Így őrzi vonalait Johnny Depp új barátnője

diétafogyásfogyókúrasztártáplálkozás
0

Írta: and

Így fogyj le és újulj meg kívül-belül nyárra! Bár hónapok óta hallhattunk már

Így fogyj le és újulj meg kívül-belül nyárra!

Bár hónapok óta hallhattunk már pletykákat arról, hogy Johnny Depp és a modell-színésznő Amber Heard összejöttek, ezt ők soha nem erősítették meg. Egészen mostanáig, ugyanis néhány napja kéz a kézben jelentek meg egy Rolling Stones koncerten.

A 49 éves sármőr kézen fogva vezette körbe szerelmét a Los Angelesi szórakozóhely backstage-ében, ami az ott ólálkodó fotósok figyelmét sem kerülhette el. A képek pedig, ahogy az lenni szokott, gyorsan fel is kerültek az internetre.

Néhányan úgy gondolják, ennek elsősorban a szépséges Amber örül, aki állítólag elég hosszú ideje rágta már kedvese fülét, hogy lépjenek ki együtt a nyilvánosság elé. Ám úgy tűnt, erre hiába vár, ezért egy ideig nem is találkozott párjával.

Johnny Depp ezt elég nehezen viselte, és a pletykák szerint azt szenvedte meg a leginkább, hogy 27 éves barátnője viszonyba bonyolódott egy francia modell lánnyal. „Látta, milyen könnyen elveszítheti Ambert, ezért úgy döntött, megtesz mindent, amit csak kell, hogy együtt maradjanak. Teljesen bele van zúgva” – mondta a színészről egy barátja.

Amber egyébként nem titkoltan biszexuális, és teljesen elvarázsolja őt a női test szépsége. Ahogyan az ő hihetetlen külseje is sokakat megigéz – nemrég egy interjúban elárulta, hogyan őrzi alakját és fittségét.

amber2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Mivel sokat dolgozom, és gyakran órára be vannak osztva a napjaim, olyan mozgásformát kellett találnom, amit szinte bármikor végezhetek, felszerelés nélkül is, ha van egy kis időm. Ezért nekem a futás jött be leginkább” – mondta.

Majd hozzátette: nagy kedvencei a tenisz és a Pilates is. „Úgy gondolom, olykor egyszerűen muszáj időt szakítanunk azokra a dolgokra, amikre igazán akarunk. A sporttal is így vagyok. Ez az elfoglaltságaim miatt nehéz, de ha végre sikerül, annyira jól érzem magam… egy óra mozgás csodákra képes” – vélekedett.

A gyönyörű sztár azt sem titkolja, hogy számára az egészsége a legfontosabb. Ennek érdekében nemcsak arra figyel, hogy rendszeresen sportoljon, hanem egészséges és átgondolt étrendje betartására is.

„Szeretek magamnak vásárolni és főzni is, mert így látom, mit tartalmaznak az adott ételek. Sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, de a saláták és a sovány húsok is nap mint nap a tányéromra kerülnek. A boltban a címkéket mindig megnézem, és ha olyan összetevők is szerepelnek rajtuk, melyeket én nem ismerek, inkább otthagyom az ételt a polcon” – árulta el. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X