Főoldal > AKTUÁLIS > „A csokiról nem tudnék soha lemondani” – Interjú Polgár Odett, énekesnővel

„A csokiról nem tudnék soha lemondani” – Interjú Polgár Odett, énekesnővel

diétafogyásfogyókúratáplálkozás
0

Írta: and

Ha egyszer láttad és hallottad, biztosan te is megjegyezted magadnak Polgár Odettet. A különleges hangú é

Ha egyszer láttad és hallottad, biztosan te is megjegyezted magadnak Polgár Odettet. A különleges hangú énekesnővel a szakma is ugyanígy van: nemrég az Eurovíziós Dalverseny hazai elődöntőjében zsebelte be a dicséreteket Ne engedj el című dalával, mi pedig a Viva Comet sajtótájékoztatóján futottunk össze vele, mint Az év énekesnője kategória egyik jelöltjével.

Odett kérdésünkre elárulta, hogy kissé meglepte ugyan a jelölés, de azért reménykedett abban, hogy a Stáb a tanyán című reality-t követően egyszer csak a Comet-jelöltek között is feltűnik majd a neve. „Kicsit még mindig furán érzem magam, mert ez egy más közeg, de nyilván jól esik, és örülök, hogy énekesnőként is gondoltak rám” – mondta.

Amikor a ruhájáról kérdeztük, kiemelte: fontosnak tartja, miben jelenik meg a nyilvánosság előtt, illetve a különböző sajtóeseményeken. „Szerintem ez minden színpadi számára lényeges. A Viva Comet sajtótájékoztatójára egyébként egy Nanushka ruhát választottam. Ezt azért kedvelem, mert egyszerű, mégis szép. De azt még nem tudom, a Cometre mit fogok felvenni” – zárta le az öltözködésről szőtt gondolatait.

odett2.jpg ()Majd elárulta, hogy számára nemcsak a ruhák lényegesek, hanem alakjának megőrzése is. „Leginkább a táplálkozásra figyelve őrzöm a vonalaimat. A szénhidrátokkal óvatos vagyok, és ha csak tudom, igyekszem ezeket mellőzni” – árulta el.

„Egyébként szerintem ugyanolyan vagyok, mint bármelyik lány: odafigyelek a táplálkozásomra, mert szeretném sokáig megőrizni az alakomat. Sok zöldséget és gyümölcsöt eszem” – tette hozzá.

Ha épp sok a dolga, Odett sem tud kellően odafigyelni a főétkezések betartására, és bizony vele is előfordul, hogy egészségtelenebb ételekkel csillapítja a hirtelen rátörő éhséget. „Olykor egy szelet csokit kapok fel, mert egyrészt imádom az édességet, másrészt gyorsan energiát is nyerek belőle. Egyébként bármennyire is figyelek az alakomra, a csokiról biztosan nem tudnék soha lemondani” – mondta.

A fiatal énekesnő nagyon szeretne rendszeresen sportolni, de ennek elmondása szerint a sok munka és kényelmes természete szab gátat. „De ha bármilyen mozgásformát választhatnék, és időm, meg lehetőségem is lenne rá, akkor úszni szeretnék járni. Gyerekkoromban versenyszerűen úsztam, emellett imádtam focizni, és számos lehetőséget kipróbáltam, ahol csak sportolni lehetett” – mesélte.

„Remélem, hogy nyáron is több lehetőségem lesz erre. Illetve abban is bízom, hogy egy kicsit lazíthatok majd vízparton, ahol sok időt töltenék mozgással és természetesen úszással is” – fűzte hozzá Odett.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X