Főoldal > AKTUÁLIS > Kamerák előtt szült a szexi modell

Kamerák előtt szült a szexi modell

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

A sztárvilágban megszokott, hogy a hírességek minden mozdulatát fotósok és operatőrök figyelik

A sztárvilágban megszokott, hogy a hírességek minden mozdulatát fotósok és operatőrök figyelik. Ám egyesek ezt nemcsak hogy élvezik, hanem még olyan helyekre is beinvitálják a sajtó munkatársait, ahol mi, hétköznapi emberek nem feltétlenül látnánk őket szívesen.

Ez igaz az ex-nyuszilány Holly Madisonra is, aki kamerák előtt hozta világra kislányát, Rainbow-t még márciusban. A szülőszobában forgatott anyagból pedig nemrég tévéműsor készült, amit a valóságshow-król elhíresült E! csatorna tűzött programkínálatába.

A műsor a 33 éves modell és tévés személyiség szülés előtti napjait követi végig, de a vajúdás és a pici érkezése is dokumentálva van. Mivel apás szülés volt, Holly a végén párjának is köszönetet mondott. „Amikor Pasqualéra néztem, nagyon izgatott voltam. Örülök, hogy ezeket a pillanatokat megoszthattam vele, boldogabb már nem is lehetnék” – mondta.

A szőkeség korábban elmondta, hogy várandóssága teljesen problémamentes volt: nem szenvedett rosszullétektől, hányingere még az első hetekben sem volt. „Kívánósnak sem igazán éreztem magam, de ez a részemről valószínűleg tudatos: nem akarom elengedni magam, hogy aztán majd hónapokig küzdjek a régi alakomért” – árulta el.

A modell nagy pocakkal is sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztott, de nem tagadta, hogy azért nem volt szent, és olykor lecsúszott egy-két adag sültkrumpli is. „Erre jó okom volt, méghozzá az, hogy nagyon jól eltelítette a gyomrom” – indokolta döntését Holly.

holly2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Magyarázkodnia valószínűleg nem is kellett volna, hiszen senki nem nézett volna rá csúnyán néhány falatnyi gyorséttermi koszt miatt – várandósan pedig egyenesen természetes, ha az ember nem tud és nem is akar ellenállni egy kis kényeztetésnek. Persze csak akkor, ha nem viszi ezt túlzásba, és nem esik át a ló túloldalára.

Holly persze nagyon figyelt magára, és a rendszeres mozgást sem hagyta abba: sokat táncolt, illetve kismamáknak készült jóga- és Pilates DVD-kről végzett gyakorlatokat. „Minden nap próbálok mozogni egy kicsit otthon, hogy majd nagy pocakkal is fitt és egészséges lehessek” – mondta néhány hónapja.

A szülés után pedig igyekezett gyorsan megszabadulni a pluszkilóktól, amit egyesek szerint már-már egészségtelen gyorsasággal teljesített, ugyanis egy internetes oldal szerint alig 6 hét alatt 13-14 kilót dobott le.

Mivel eleinte nem sportolhatott, elsősorban szigorú diétával fogyott: napi 1000 kalória bevitelét engedélyezte magának, amit rendszeres étkezések betartásával vitt be a szervezetébe. Elsősorban gyümölcsöket, zöldségeket és sovány húst evett, de valószínűleg egyfolytában éhes volt, ezért 500 extra kalóriát is fogyasztott, elsősorban gyümölcsök, saláták, smoothie-k vagy egy-két falatnyi desszert formájában.

Nemrég pedig az edzéseket is újrakezdte, hetente többször rója a kilométereket a futópadon, illetve hasizomgyakorlatokkal igyekszik még formásabbá varázsolni a hasfalát. Párjának viszont akkor is tökéletes szépség volt, amikor a kisbabájukat várta, sőt, Pasqualét állítólag az sem zavarta, amikor a szülés után néhány pluszkiló maradt a szexi modellen.

„Ő úgy lát tökéletesnek, ahogy épp vagyok. Nagyon szeretjük egymást” – mondta Holly. Ennek ékes bizonyítékaként nyáron oltár elé is állnak: augusztus 14-re tűzték ki az esküvőjük időpontját, amire várhatóan ismét beengedik majd a kamerákat. Az viszont, hogy Holly milyen diétával és edzésprogrammal készül a nagy napra, egyelőre titok – annyi biztos, hogy élete legjobb formáját hozva akar oltár elé állni a szerelmével. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X