Főoldal > AKTUÁLIS > Kisbabát vár a híres színésznő?

Kisbabát vár a híres színésznő?

diétafogyásfogyókúrasztártáplálkozás
0

Írta: and

Így fogyj le és újulj meg kívül-belül nyárra! Itt a jó idő, ami a sztárokat is a szabadba

Így fogyj le és újulj meg kívül-belül nyárra!

Itt a jó idő, ami a sztárokat is a szabadba csábítja. Amerikai kedvenceink számára ez többnyire tengerparti kikapcsolódást jelent – például a Vámpírnaplók szépséges színésznőjének, Nina Dobrevnek is, aki barátnőivel Florida partjainál strandolt.

A 24 éves híresség nem sorozatbeli partnerével és kedvesével, Ian Somerhalderrel vakációzott, hanem két barátnőjével. Egyikük nem volt más, mint a Footloose és a Mindörökké rock sztárja, Julianne Hough, aki nemrég szakított szerelmével, viszont ennek ellenére vidáman mosolygott a róla készült fotókon.

Néhány külföldi weboldal munkatársainak nemcsak ez tűnt fel, hanem az is, hogy Nina a róla készült képeken mintha takargatná a pocakját. Persze néhányan már azt kérdezgették, vajon úton van-e a Vámpírnaplók-bébi, mások viszont biztosak abban, hogy a modellből lett színésznő és kedvese még várni szeretnének a gyermekvállalással.

Megint másokban az a kérdés vetődött fel, hogy Nina nem csak azért takargatta-e magát, mert nem érezte elég magabiztosnak magát színes bikinijében. Ezt mi csak azért nem tartjuk elképzelhetőnek, mert a sztár évek óta figyel arra, hogy rendszeres sporttal és egészséges étrenddel őrizze alakját, és mindig tucatszám kapja a bókokat.

„A sport az életem része, szinte minden mozgásformát kipróbálok és megszeretek” – mondta korábban. A szépséges sztár olykor úszik, focizik, sziklát mászik, szörfözik, röplabdázik, máskor pedig snowboardozik vagy wakeboardozik.

nina2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Legnagyobb szerelme pedig a jóga, ami annyira közel áll a szívéhez, hogy egyszer azt nyilatkozta: ha nem színésznő lenne, biztosan egy jógastúdiót üzemeltetne. „Imádok jógázni, mert megnyugtató testnek és léleknek egyaránt” – vélekedett.

Majd hozzátette: ez 90 percnyi menekülést jelent számára a világ elől, és azt, hogy csak a pillanatban élhet. A Vámpírnaplók Elenáját és Katherine-jét alakító színésznő minden héten három vagy négy alkalommal hódol jógaszenvedélyének.

Nina a hot jóga szerelmese, melynek lényege, hogy a gyakorlatokat 38 fokos teremben végzik. Ilyen magas hőmérsékleten az izmok, szalagok lazábbak, könnyebben nyújthatóak, ezáltal a sérülésveszély is lecsökken.

„Nekem azért vált be ez a jógatípus, mert ugyanúgy izzadok, mintha kardio gyakorlatokat végeznék, és felmegy a pulzusom is. Ugyanakkor így remekül tudok nyújtani, és mivel sokáig kitartjuk a különböző pózokat, izomerősítésnek sem utolsó” – árulta el.

Mivel a melegben a méregtelenítés is hatékonyabb, ezáltal a híresség bőre is megszépül. „A pórusok kinyílnak, ezáltal lélegezhet a bőr: a hot jóga az arcomra is csodálatos hatással van!” – mesélte.

Nina és a vegetarianizmus

Nagy állatbarátként a színésznő egyszer megpróbálkozott a vegetarianizmussal, de mindössze négy hónapig bírta a hús nélküli életet. „Kezdtem magam gyengének érezni, mert több proteinre volt szükségem. Emellett ma már abban is biztos vagyok, hogy ha steaket vagy hamburgert kívánnék, ezt szójával nem tudnám csillapítani” – tette hozzá.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X