Főoldal > AKTUÁLIS > Koplal? Végre kiderült a gyönyörű színésznő titka

Koplal? Végre kiderült a gyönyörű színésznő titka

diétafogyásfogyókúrasztártáplálkozás
0

Írta: and

Rajongói és a külföldi sajtó szerint Amanda Seyfried az egyik legszebb és legtehetségesebb szín&

Rajongói és a külföldi sajtó szerint Amanda Seyfried az egyik legszebb és legtehetségesebb színésznő Hollywoodban, ám vannak, akik – valószínűleg csak rosszindulatból – inkább arról suttognak, hogy a híresség bármire hajlandó a sikerért.

A pletykálkodók szerint a drasztikus diéták is idetartoznak, de a Lopott idő, A lány és a farkas valamint a Mamma Mia! sztárja egy interjúban elárulta, hogy fantasztikus vonalait korántsem ezeknek köszönheti. „Ha nem dolgozom, akkor edzeni járok, ez a titok” – árulta el.

A szépség szavait edzője, Harley Pasternak is megerősítette, aki szerint Amanda nemcsak remekül összpontosít az edzéseken, hanem azt is tudja, mely testrészein szeretne tökéletesíteni, és ezt milyen gyakorlatokkal érheti el.

„Egyik kedvence a súlyzós edzés, melynek segítségével a hátát és az alsó testtájait erősítettük meg” – árulta el Harley, amikor ügyfeléről kérdezték. Majd hozzátette: sem a gyakorlatok, sem a kőkemény edzés nem csökkenti Amanda lelkesedését, a színésznő ugyanis hihetetlenül motivált.

„Szeretnék jól kinézni, ami a munkám miatt mindig fontos számomra. Ha nem lennék remek formában, biztosan nem kaptam volna meg a Mamma Mia! című film egyik főszerepét, és nem változott volna meg az életem. De persze az egészségem a legfontosabb, emiatt sem hanyagolhatom el a rendszeres edzést és a helyes táplálkozást” – nyilatkozta korábban a színésznő.

amanda5.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A 27 éves sztár heti 5 alkalommal látogatja az edzőtermet, ahol alkalmanként 25 perces edzéseken izzad. Bemelegítésként 5 perc kardió, majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Emellett pedig Harley Pasternak 5 faktoros diétáját követi. Ennek értelmében napi öt étkezés során viszi be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot.

Amanda azt állítja, nagyon szereti a hasát. Egyik kedvence a pizza, amit olykor-olykor megenged magának, de mindig mértéket tart. „Nem esem túlzásokba, így nem olyan nehéz megőrizni az alakomat” – mondta.

Amanda és a nyersétel-diéta

Ha mégis felkúszott rá pár kiló, egy-egy fotózás vagy gála előtt nyersétel-diétával szabadul meg a feleslegtől. „Ilyenkor ebédre egy kis spenótot vagy uborkát eszem, de délután háromra már szörnyen fáradt és éhes vagyok… szerencsére nem kell gyakran ehhez folyamodnom” – nyilatkozta korábban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X