Főoldal > AKTUÁLIS > Ledobta ruháit a világhírű modell

Ledobta ruháit a világhírű modell

diétafogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Kate Mossról köztudott, hogy ő bizony vagány modell, aki sok mindent bevállal egy-egy reklámkampány kedv&

Kate Mossról köztudott, hogy ő bizony vagány modell, aki sok mindent bevállal egy-egy reklámkampány kedvéért. Arra viszont nála sem akad sűrűn példa, hogy teljesen meztelenül álljon kamerák elé, ám a St. Tropez önbarnító termékcsalád népszerűsítése érdekében ezt mégis megtette.

Ennek – a nyilvánvalóan magas fizetség mellett – Kate szerint az az oka, hogy meg akarta mutatni a világnak: ezekkel a termékekkel tényleg el lehet érni a csíkmentes barnaságot és a természetes ragyogást.

„St. Tropez önbarnítót használok, amióta csak kapható, így én is alátámaszthatom, hogy a márka megbízható, és remek termékeket gyárt. Mindig magabiztosabb vagyok, ha van rajtam egy kis önbarnító” – mondta a stílusikonként és parfümkreátorként is ismert sztár.

Sokan egyébként még így sem teljesen értik, miért épp rá esett a cég választása, hiszen Kate sokáig világos bőrével hódított a modellvilágban. Az utóbbi években viszont rászokott a napozásra, illetve a barnítókrémek nagy rajongója is.

katemoss2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Az első önbarnítómat akkor vettem, amikor először nyaraltam Ibizán, még huszonévesen. Nem akartam, hogy én legyek az egyetlen hófehér bőrű lány a parton” – árulta el a híresség, aki számos sztárral ellentétben sokkal jobban szereti világos bőrszíne helyett a napbarnított árnyalatot.

Kate azzal sem ért egyet, hogy a napozás nem egészséges, szerinte csupán a megfelelő fényvédelemről kell gondoskodnunk. Mivel egészsége számára is nagyon fontos, ezt nem is hanyagolja el: mindig védi bőrét a leégés ellen, ha napra megy.

Szintén az egészségével kapcsolatos, hogy a 39 éves világsztár nagyjából a két évvel ezelőtti esküvője óta sokkal jobban odafigyel magára: rendszeresen sportol és egészségesebben étkezik.

Ennek jegyében reggelire általában gyümölcsöt, probiotikus joghurtot és egy szelet teljes kiőrlésű pirítóst eszik. Ebédre és vacsorára pedig sovány hús kerül a tányérjára, például grillcsirke vagy hal, amihez köretként sok friss salátát választ. Kate a nap folyamán kis adag ételeket fogyaszt, de a zsíros és sült falatkákat mindig kerüli.

A 169 cm magas modell manapság már nem kalóriaszegény ételekkel vagy esetleg koplalással szeretné megőrizni alakját, hanem átgondolt étrenddel és rendszeres sporttal, ami heti négyszer másfél óra mozgást jelent számára. Ez egyrészt intenzív kardió, például futás, spinning, lépcsőzés vagy ugrókötelezés, másrészt súlyzós gyakorlatok elegye.

A világsztár a jóga és a pilates nagy rajongója is, ezért heti egy-egy alkalommal igyekszik ezekre is eljárni. A jógaórákat pedig szívesen fejezi be egy kis meditációval, ami nemcsak relaxálni segít, hanem abban is, hogy egyensúlyba hozza testét, lelkét, szellemét.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X