Főoldal > AKTUÁLIS > Melltartó nélkül lépett utcára a várandós sztár

Melltartó nélkül lépett utcára a várandós sztár

diétafogyásfogyókúrasztártáplálkozás
0

Írta: and

Egészségmegőrzés növényi Omega-3 zsírsavakkal (x) A Kim Kardashianről nemrég készült fot&

Egészségmegőrzés növényi Omega-3 zsírsavakkal (x)

A Kim Kardashianről nemrég készült fotókat elnézve úgy tűnhet, Los Angelesben is hirtelen köszöntött be a nyár, ugyanis a híresség egy vékony, átlátszó anyagú, fekete ruhában lépett utcára.

Ráadásul úgy tűnik, nem tudott, vagy nem akart melltartót venni a ruhája alá, amit persze a környéken ólálkodó lesifotósok is kiszúrtak, és a valóságshow sztárból lett modell és üzletasszony melleiről hamarosan ezrek beszéltek az interneten.

Kimet viszont nem érdeklik a kritikák, ő sokkal inkább azzal foglalkozik, hogy boldog és egészséges kismamaként mindent megadhasson születendő gyermekének, akit júliusra vár. Ezért nem is fogja vissza magát, már ami a finomságokat illeti.

„Folyton majszol valamit, és semmit sem tagad meg magától. Ha cukrozott péksüteményt, gabonaféléket, sült krumplit, jégkrémet vagy édességeket akar, akkor azt eszik” – nyilatkozta névtelenséget kérve a Kardashian család egyik barátja.

A híresség viszont azt állítja, hogy bár korábban élt-halt az édességekért, várandósan ezeket mégsem kívánja. Cukorkák, csokoládé és jégkrém helyett sokkal inkább sós rágcsálnivalókra és gyorséttermi kosztra támad gyakrabban kedve.

kim2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ez utóbbiról nemrég egy fotót is feltöltött Twitterre. A képen egy sajtburger és egy adag sajtos sültkrumpli látható, melyekhez a sztár azt a megjegyzést fűzte, hogy ezek az első bizonyítékok arra, hogy tényleg kívánós.

Ami pedig a terhesség alatti sportot illeti, úgy tűnik, Kim nem találja az egyensúlyt: várandóssága első heteiben sokan kritizálták is őt, amiért túlzásba vitte az edzéseket, most viszont mintha teljesen leállt volna a mozgással.

A fent említett ismerős szerint hetente másfél-két kilót hízik, ami közel háromszorosa annak, ami ideális lenne egy kismama számára. „Ha így folytatja, egy mázsánál is többet fog nyomni a baba születése után. Akkor pedig fájhat a feje a súlya miatt” – árulta el a névtelen forrás.

Kimet viszont a jelek szerint egyáltalán nem érdekli a súlya, sőt, a kritikákra sem figyel. Szerinte elegendő, ha olykor találkozik Tracy Andersonnal egy kis mozgás miatt, ahol különös figyelmet fordítanak a táncos gyakorlatokra – ezt a sztártréner szerint ügyfele annyira nem szereti.

Egyébként inkább arra helyezi a hangsúlyt, hogy mindent megadjon születendő gyermekének, és jól érezze magát a bőrében. „Eddig összesen 10 kilót híztam, ez normális. Szerintem nem lesz gond. És az sem igaz, hogy máris a szülés utáni szigorú diétámat tervezgetném” – mondta.

Rajongói viszont aggódnak Kimért, aki láthatóan tovább kerekedik. Néhányan azt tanácsolják, hogy tartson mértéket a nassolással és a gyorséttermi kosztokkal, mások pedig azt javasolják, találja meg végre testi-lelki egyensúlyát, ami neki és a babának is jó lenne.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X