Főoldal > AKTUÁLIS > Egyre szexibb! Friss fotók a 17 éves sztárcsemetéről

Egyre szexibb! Friss fotók a 17 éves sztárcsemetéről

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

A legjobb divattippek, hogy te is trendi legyél! Hajdúszoboszló: Mártózz meg az élményekben! Kim

A legjobb divattippek, hogy te is trendi legyél!

Hajdúszoboszló: Mártózz meg az élményekben!

Kim Basinger és Alec Baldwin lánya, Ireland elég vicces nevet kapott szüleitől, hiszen keresztneve Írországot jelenti. Ám úgy tűnik, ha vannak is dolgok, melyeket a sztárcsemete elviccel az életben, az edzés nem tartozik ezek közé.

Ezt bizonyítja, hogy a 17 éves híresség nemrég a Twitteren osztott meg néhány edzésfotót, melyeken jól látszik, mennyire komolyan veszi a sportot és szuper formája további tökéletesítését.

Ireland lábemelésekről, súlyzózásról és jógagyakorlatokról is tett fel pár képet az internetre. Izmos hasát látva pedig könnyen elképzelhető, hogy hasizom-erősítéssel majdnem annyi időt tölt, mint a többi feladattal együttvéve.

A tinisztár egy korábbi interjúban elárulta, hogy egy héten több mint hétszer edz, ugyanis edzésnapjain két alkalmat is beiktat. „Reggelente jógázom és táncolok, a kardiót viszont mindig estére időzítem” – árulta el.

ireland3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Azt sem titkolja, hogy egy-egy zsúfolt napot nem tudna éhesen végigcsinálni, ezért diéták és folytonos koplalás helyett inkább a rendszeres étkezésekben és kiegyensúlyozott étrendjében bízik. „Igyekszem egészségesen élni: sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, illetve ezek levét iszom, de a kávéról sem tudok lemondani” – árulta el.

A fiatal sztár fürdőruhamodellnek készül, ezért a megjelenése különösen fontos számára. A róla készült edzésfotókon is nagyon szexi, ami elsősorban talán annak köszönhető, hogy az edzőteremben viselt rózsaszín top és fekete csípőnaci még jobban kiemelte fantasztikus alakját.

A tinilány láthatóan egyre magabiztosabb, és nemcsak az alakját kiemelő edzőcuccokban vállalja bátran önmagát, hanem szárnyait bontogató modellként fotózásokon is. Korábban elárulta, egy előnyét nagyon élvezi a sztárcsemete életformának, méghozzá azt, hogy híres mamájától, Kim Basingertől mindig tanulhat valamit. 

„Anyával sokat beszélgetünk, és mindig hasznos tanácsokat ad nekem. Tőle tanulom például, hová nézzek, és hogyan tartsam a fejem a fotókon” – árulta el nemrég egy interjúban Ireland, akinek Kate Moss és Miranda Kerr a példaképei a modellvilágban.

Ireland és a kényelem

Ha utazik, a sztárcsemete nem a szexi megjelenést, hanem a kényelmet tartja a legfontosabbnak: gyakran látják őt pulcsiban, kényelmes nadrágban és sportcipőben a reptereken, és elmondása szerint ilyenkor smink helyett is szívesebben tesz fel egy hatalmas napszemüveget. Lányok, ugye érdemes követni a példáját?

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ireland a People magazin májusi fotózásán többek között azt is elárulta, hogy anyukája inspirálja.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X