Főoldal > AKTUÁLIS > Férjhez megy a bajkeverő híresség?

Férjhez megy a bajkeverő híresség?

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

A legjobb divattippek, hogy te is trendi legyél! Hajdúszoboszló: Mártózz meg az élményekben!

A legjobb divattippek, hogy te is trendi legyél!

Hajdúszoboszló: Mártózz meg az élményekben!

Hollywoodban azt pletykálják, hogy Liam Hemsworth ráunt a drámára, és szakított Miley Cyrusszal, ám ezt egyelőre sem a pár, sem sajtósaik nem erősítették meg. Sőt, ha a fiatal énekesnőt kérdeznénk, biztosan azt a választ kapnánk, hogy minden rendben, mivel ő továbbra is boldogan hordja eljegyzési gyűrűjét.

Miley-t nemrég egy fotózás szünetében kapták lencsevégre, bal kezén a milliókat érő gyémántgyűrűvel – egyesek szerint minden pillanatban úgy tartotta a kezét, hogy a lesifotósok tökéletes felvételeket tudjanak készíteni az ékszerről kis kacsóján.

Állítólag még barátai sem értik a botrányairól elhíresült színész-énekesnőt, aki egyikük szerint korábban be is vallotta, hogy szakított vele a vőlegénye. Az ok egyesek szerint az volt, hogy eltávolodtak egymástól munkáik miatt, mások viszont biztosak abban, hogy Liam nem bírta tovább elviselni, mennyit féltékenykedik a menyasszonya, mert kolléganője, January Jones egyben nagyon jó barátja is.

A tinisztár persze az egyetlen nő szeretne lenni Liam életében, aki a hírek szerint bátyjának, a Thor-filmekből is ismert Chris Hemsworth-nek öntötte ki a szívét. Egy brit lap munkatársa úgy tudja, ő tanácsolta öccsének, hogy ez a viszony Miley-val már nem egészséges, és mindketten jobban járnak, ha szakítanak.

miley3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A 20 éves híresség persze fantasztikus esküvőről ábrándozik, és ha párja tényleg szakított vele, azt szeretné, hogy gondolják át még egyszer a kapcsolatukat. A színész-énekesnő a barátai szerint nagyon szereti Liamet, és nem vágyik másra, csak egy boldog kapcsolatra, ami hamarosan házassággal végződhet.

De vajon a srác kész-e arra, hogy adjon még egy esélyt maguknak? És vajon szeretné-e elkötelezni magát egy olyan lánnyal, aki olykor nem tud úrrá lenni féltékenységén? Liam barátai szerint mindkét kérdésre nemleges a válasz, Miley viszont a jelek szerint még reménykedik. És vannak a környezetében olyanok, akik szerint sikerülhet a békülés, hiszen négy évet húztak le együtt, ami mindkettőjük életében nagyon fontos fejezetnek számít.

Miley egyébként nemcsak eljegyzési gyűrűjét mutogatta büszkén a fent említett fotózáson, hanem tökéletes alakját is. Ezt részben annak köszönheti, hogy az elmúlt hónapokban nagyon megszerette a Pilatest: miután nemrég még súlyproblémákkal küszködött, úgy döntött, Mari Windsor óráin próbál megszabadulni a feleslegtől.

A heti 5-6 edzés megtette hatását: Miley nemcsak fittebb és erősebb lett, hanem javult a testtartása, és hasizmait is még szuperebb formába hozta. Korábban egyébként elárulta, hogy a kardió edzések nagy rajongója is, ezért a Pilates órák után valószínűleg önszorgalomból még bicajozott, úszott, futott vagy lépcsőzött egy kicsit.

Ami az étkezést illeti, az énekesnő sokáig az 5 faktoros diéta szerint táplálkozott, melynek értelmében napi öt étkezést iktatott be. Ezek során viszi be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot.

A híresség viszont némi változtatásra kényszerült az étrendjében, mivel elmondása szerint kiderült róla, hogy laktózérzékeny, vagyis az elfogyasztott tejben lévő tejcukor nem szívódik fel szervezetében.

Ez számos egészségügyi problémához vezethet, ha nem ismerik fel időben, de Miley-nál komoly gondok szerencsére nem jelentkeztek. Mindössze annyi történt, hogy a korábban megszokott dolgok helyett laktózmentes termékeket vásárol, melyek ízét olykor még jobban is élvezheti a hagyományos ételek-italokénál.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X