Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi alakját Andor Éva

Így őrzi alakját Andor Éva

diétafogyásgasztrotáplálkozás
0

Írta: and

A legjobb divattippek, hogy te is trendi legyél! A képernyőről már mindannyian ismerhetjük Andor Évát, &aacute

A legjobb divattippek, hogy te is trendi legyél!

A képernyőről már mindannyian ismerhetjük Andor Évát, ám a Tények és a Tények Este műsorvezetője most egészen más szerepre készül: a szeptember 5 és 8 közt megrendezésre kerülő Csupa Nő kiállítás és vásár egyik arca lesz. Kollégánk a TV2, a Hungexpo és a HG Media rendezvényének sajtótájékoztatóján találkozott és beszélgetett vele.

„Számomra azért fontos, hogy részese lehetek ennek a rendezvénynek a „Teremts otthont!” szekció arcaként, mert szerintem jó dolog egy olyan esemény létrehozása, ahol minden figyelem a nőkre irányul. A problémáikra, az őket foglalkoztató kérdésekre, az ezekre adható válaszokra, megoldásokra, de az is lényeges szerintem, hogy itt meghallgatnak minket és odafigyelnek ránk” – mondta Éva.  

A műsorvezető is egyetért azzal, hogy a mindennapi életben a nők sok időt töltenek mások felé fordulva. „Ez jó dolog, szerintem természetes is. De úgy gondolom, hogy mindenkinek, nemre és korra való tekintet nélkül szüksége van olyan pillanatokra, amikor minden figyelem rá irányul. És a Csupa Nő kiállítás és vásár programjai épp ilyenek lesznek” – tette hozzá.

A TV2 csinos műsorvezetője arról is mesélt, hogy véleménye szerint a figyelem és a törődés mellett az is nagyon fontos, hogyan töltjük a szabadidőnket, mennyire tudunk olykor kikapcsolódni.  

andor2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Én például szeretek varrni, ami nemcsak azért remek dolog, mert néhány óra alatt, pár ezer forint ráfordítással kreatív holmikat lehet alkotni, a párnahuzattól a kiegészítőkig, hanem azért is, mert a varrás nagyszerűen kikapcsol” – mesélte.

Majd hozzátette: lassan készülnek az alkotásai, de nem bánja, mert inkább az az idő a fontos, amit egy-egy ruhadarabbal foglalkozhat. „Az pedig csak egy plusz, ha meg is dicsérik például a szoknyám, én pedig erre azt tudom válaszolni, hogy köszönöm, én varrtam” – mondta mosolyogva.

Éva szabadidejét nemcsak a varrás teszi ki, hanem például a rendszeres sport is. „Szeretek futni, bár gyerekkoromban kifejezetten büntetésnek éreztem a tornaórán, amikor futni kellett. Felnőtt fejjel szerettem meg ezt a mozgásformát, és most, hogy jó az idő, inkább a szabadba járok mozogni. Ha pedig erre épp nincs lehetőségem, bármi jöhet a torna DVD-től kezdve a jógaóráig” – mondta.

Ami pedig az étrendjét illeti, Évának a mérsékelt szénhidrátfogyasztás vált be. „Ha pedig felkúszna rám néhány pluszkiló, akkor este már kevesebbet eszem, és olyankor már semmilyen szénhidrát nem kerül a tányéromra” – tette hozzá.

Mivel késő esti műsort is vezet, azt nem tudja megállni, hogy este 6 után ne egyen semmit. „Próbáltam éhgyomorral lefeküdni, de nagyon rossz volt – soha többé nem szeretném. Ezért inkább a mértéktartás pártján állok, ami szerintem egyszerű és nagyszerű módszer, nekem legalábbis bevált” – mondta.

Andor Éva kedvenc nasijai

Évának a cukros dolgokkal és az édességekkel elmondása szerint szerencséje van, hiszen nem édesszájú. A sós ropogtatnivalók viszont nagy kedvencei, de ezekből is igyekszik egészségesebb alternatívákat választani. „A mandulának és az olívabogyónak nehezen tudok ellenállni, ezeket nagyon szeretem” – árulta el mosolyogva.

Fotó: TV2 Sajtószoba


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X