Főoldal > AKTUÁLIS > Itt az első szerelmes fotó Hollywood új álompárjáról

Itt az első szerelmes fotó Hollywood új álompárjáról

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Két kattintásra a kalandtól! Hollywoodban nem egyszer fordult már elő, hogy a közös munka összehozott k&

Két kattintásra a kalandtól!

Hollywoodban nem egyszer fordult már elő, hogy a közös munka összehozott két színészt. És most nagyon úgy tűnik, hogy Scarlett Johanssonra is így talált rá a szerelem: a Captain America című film folytatásának felvételei ugyanis a hírek szerint sokkal közelebb hozták őt kollégájához, Chris Evanshez.

Ez pedig már nem csak pletyka, ugyanis a két világsztárt néhány napja csókolózás közben kapták lencsevégre. És bár egyikük sem erősítette még meg, hogy együtt volnának, a képeken látszik a köztük lévő vonzódás, ami már jóval túlmutat a barátságon.

Arról, mikor kerültek ennyire közel egymáshoz, egyelőre nem tudunk részleteket, ám az biztos, hogy ők ketten évek óta jóban vannak. „Scarlett gyönyörű nő, imádom. Olyan nekem, mintha a tesóm lenne, mivel már 10 éve ismerjük egymást. Ő az egyik legokosabb ember a környezetemben, aki még ráadásul szórakoztató is” – mondta Chris úgy egy évvel ezelőtt.

Majd hozzátette, hogy számára az egyik legvonzóbb tulajdonság, ha valaki szórakoztató, illetve önmagán is jót tud nevetni. Ezt pedig úgy tűnik, Scarlettben is annyira vonzónak tartja, hogy nem akar, és nem is tud neki ellenállni. Talán ezt bizonyítja az a tény is, hogy a forgatási szünetben, ez mozgólépcsőn fotózták le őket csókolózás közben – ott sem tudták levenni egymásról a szemüket, sem pedig a kezüket.

scarlett2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A rajongók egy része persze elszomorodott, hiszen ez azt is jelenti, hogy Christ „behálózta” a Bosszúállók című moziból és a Vasember 2-ből is ismert Fekete özvegy. Scarlett rajongói viszont kicsit azért örülnek is, hiszen egy új kapcsolat azt is jelentheti, hogy a gyönyörű sztár végre túl van Ryan Reynoldson és a válás minden gyötrelmén.

A 28 éves színésznő boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik a róla készült friss fotókon, amit persze számos dolog okozhat. Néhányan úgy gondolják, a híresség most azért is jól érezheti magát a bőrében, mert a Captain America: The Winter Soldier című film forgatására ismét remek formába hozta magát.

A Fekete özvegy szerepére egyébként már évekkel ezelőtt, a Vasember 2 című mozi kapcsán keményen kellett készülnie, és akkori edzésrutinjához egy nagyon hasonló tréninget csinált végig 2012-ben a Bosszúállók felvételeire.

Ennek értelmében személyi edzőjével, Bobby Strommal minden héten számos alkalommal izzadt az edzőteremben. 90 percen át köredzést végeztek, melynek során számos segédeszközt is használt a medicinlabdától a TRX-en át a kézi súlyzókig.

Ami pedig az étrendjét illeti, nos, itt is véghezvittek pár változtatást a Vasember 2 forgatására való felkészüléshez képest. Míg akkoriban főleg friss gyümölcsöket, zöldségeket, salátát és sovány húst fogyasztott, a Bosszúállók előtt majdnem vega életmódot folytatott, ügyelve arra, hogy többször egyen inkább keveset, mint napi néhány étkezésen sokat.

És bár az egyelőre nem szivárgott ki, hogy az új Captain America filmre pontosan milyen módszerekkel lendült formába, valószínűnek tartjuk, hogy a legutóbbi diéta- és edzésprogramjához tért vissza, vagyis a köredzésekhez és a majdnem vega táplálkozáshoz. 

Scarlett gyengéje

Ha nem forgat, a szépség akkor is igyekszik figyelni alakjára és egészségére, ennek értelmében a kiegyensúlyozott étrend is fontos számára. „Ha nassolásra kerül a sor, a csokit és a cukrot meg is állom, de a sajtoknak nem tudok ellenállni, ezek a gyengéim” – nyilatkozta korábban.  

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X