Főoldal > AKTUÁLIS > Megcsúnyult az egykori szexszimbólum

Megcsúnyult az egykori szexszimbólum

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Ha valakiből ismert ember lesz, nem tudja elkerülni a nyilvánosságot – még akkor sem, ha esetleg nincs jó napja

Ha valakiből ismert ember lesz, nem tudja elkerülni a nyilvánosságot – még akkor sem, ha esetleg nincs jó napja, vagy a legjobb időszaka. Ez Hollywoodban fokozottan igaz: ott a lesifotósok csak arra várnak, mikor készíthetnek valakiről meglepő, sőt, megdöbbentő felvételeket, amiken hetekig csámcsoghatnak a lapok kíváncsi olvasói.

Nemrég Paz de la Huertát kapták lencsevégre, aki a Los Angeles-i repülőtéren a Miamiba tartó géphez igyekezett. A Gengszterkorzó 28 éves színésznőjét alig lehet felismerni a róla készült képen, mert nemcsak öregedett, hanem láthatóan jó pár kilót fel is szedett az elmúlt hónapok során.

A közelmúltban még szexszimbólumként emlegetett színésznő egyesek szerint elhagyta magát, amikor legutóbbi filmjeit leforgatta, és most nem is siet azzal, hogy újra formába lendüljön.

A sztárnak a legismertebb internetes film-adatbázis szerint 2012-ben három filmje is kijött, idén viszont kettőnek az utómunkái, kettőnek pedig az előkészületei zajlanak, miközben az Inferno: A Linda Lovelace Story című mozi is készül, melyben Bobo szerepét játssza.

A hírességnek tehát lenne oka rá, hogy egy kicsit összekapja magát – hacsak nem rendezői kérésre szedett fel néhány kilót. Ha így van, reméljük, hogy a forgatások után hamarosan újra formába lendül – nem azért, mert csont és bőr lányként szívesebben látnánk őt, hanem, mert a túlsúly cipelése hosszabb távon senkinek sem tesz jót.

paz2.jpg ()

 

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Inkább arra célszerű törekedni, hogy megtaláljuk azt az életmódot, ami hozzásegít minket a jó közérzet és az ideális testsúly eléréséhez. Véleményünk szerint a híres színésznőt most épp nem a számára ideális súllyal és külsővel örökítették meg a kamerák, de talán azóta már ő maga is belátta: jó lenne változtatni.

Ahhoz pedig, hogy újra formába lendüljön, nincs is szüksége ördöngősségekre. Elég, ha minden főétkezést betart, ahol egészséges ételeket szed a tányérjára, például sok zöldséget, gyümölcsöt és sovány húst. A gyorséttermi menükről, szénsavas üdítőkről, cukros nassolnivalókról és csipszekről pedig jobb, ha egy időre elfeledkezik, ha az a célja, hogy lefogyjon. De ezeket később újra fogyaszthatja, ha mértéket tart.

A rendszeres mozgás is nagyon fontos lenne a sztár számára. Súlyfeleslegétől hatékonyan szabadulhatna meg, ha túrázni, futni vagy kerékpározni járna, amit esetenként súlyzós gyakorlatokkal is kiegészíthetne. De talán az lenne a legideálisabb számára, ha konzultálna egy személyi edzővel, aki a megfelelő edzésprogram és a helyes táplálkozás tekintetében is hasznos tanácsokat tudna adni neki.

Paz és a meztelenség

A szexi hírességnek egyszer azt tanácsolták, hogy ne vetkőzzön annyit a kamerák előtt, amit természetesen ő sem hagyott szó nélkül. „Charlotte Rampling remek színésznő, és még mindig vállal meztelen jeleneteket. Ha ugyanilyen jól fogok kinézni az ő korában, akkor bizony nem fogom abbahagyni a pucérkodást” – reagált korábban a tanácsra Paz de la Huerta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X