Főoldal > AKTUÁLIS > Megmutatta kisbabáját az őrült diétájáról ismert sztár

Megmutatta kisbabáját az őrült diétájáról ismert sztár

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Peaches Geldof és párja, Thomas Cohen nem vártak túl sokáig a családbővítéssel: első gyermek&

Peaches Geldof és párja, Thomas Cohen nem vártak túl sokáig a családbővítéssel: első gyermekük, Astala születése után alig 1 évvel már második kisfiuk, Phaedra is megérkezett a családba.

A kicsi április végén, császármetszéssel jött a világra, de híres mamája csak nemrég mutatta őt meg a világnak egy neves külföldi magazinban. A 24 éves híresség azt is elárulta, hogy nem szándékosan szült épp aznap, amikor 2000-ben elhunyt édesanyja 54 éves lett volna, és a névválasztásról is beszélt. 

„Nem lennék igazi Geldof, ha a sajtó nem sütötte volna rám azonnal, hogy milyen idióta neveket adtam a kisfiamnak, de ragaszkodnom kellett a családi hagyományokhoz” – magyarázta viccelődve Peaches, akinek a neve magyarul őszibarackokat jelent, testvérét pedig Pixie-nek hívják.

„A kisfiunk második neve Bloom, mert az én második nevem Honeyblossom, emellett a Nirvana In Bloom című albuma előtti tisztelgésnek szántuk. A harmadik neve, a Forever (örökké) pedig egyszerűen csak remekül hangzik” – mondta.

peaches2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Majd hozzátette, hogy a gyerkőc neve szerinte szuper, és teljesen úgy hangzik, mint valami rocksztáré. „A Phaedrát pedig egy Lee Hazelwood dal, a Some Velvet Morning miatt választottuk Tommal, ezt mindketten imádjuk” – árulta el.

Sokan persze csak csóválják a fejüket a névválasztás hallatán, és bizony mi sem hittük el elsőre, hogy Peaches ezeket a neveket tényleg komolyan gondolta. Most valószínűleg nem gondol arra, hogy kisfia egyszer felnő, és mindenhol nevetni fognak rajta különös neve miatt – és azért is, mert a Phaedra női név.

Ez egyébként nem az első meglepő húzás Sir Bob Geldof 24 éves lányától: Peaches korábban többek közt drogbotrányai, illetve döbbenetes diétái miatt került a média érdeklődésének fókuszába.

A sztár több veszélyes diétát is kipróbált, melyek közül a legelképesztőbb valószínűleg az volt, amikor egy hónapon keresztül csak és kizárólag zöldségleveket fogyasztott. „Veszek néhány zöldséget, leturmixolom őket. Ezt iszom egy hónapon át, naponta háromszor” – árulta el.

„Nem igazán van akaraterőm, de a turmixolással kapcsolatban valahogy kitartok. És amint leadtam azt a plusz 5-10 kilót, amit le akarok, megint csipszen és sült krumplin fogok élni” – tette hozzá akkoriban Peaches.

És bár tényleg lefogyott 10 kilót, ezt a fogyókúrát mi senkinek sem ajánljuk. Szervezetünknek ugyanis kiegyensúlyozott táplálásra van szüksége, és elegendő kalóriamennyiségre, másképp nem fog megfelelően működni. Ezt pedig lehetetlen elérni, ha az ember csak zöldségekkel, illetve azok levével táplálkozik – arról nem is beszélve, hogy hová lesz így az evés öröme?

Reméljük, ezt Peaches is belátta, és gyermekei születése után egy kicsit jobban belegondol majd tettei következményébe. „Egyébként nagyon szeretek enni, szóval megnyugtatnék mindenkit: nem vagyok anorexiás, és egyéb étkezései zavaraim sincsenek” – nyugtatta meg az érte aggódókat korábban Peaches Geldof.

Fotó: dailymail.co.uk


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X