Főoldal > AKTUÁLIS > Mélypontra került a szép színésznő

Mélypontra került a szép színésznő

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Világszerte rajongók ezrei vannak oda színészi munkájáért, mosolyáért és

Világszerte rajongók ezrei vannak oda színészi munkájáért, mosolyáért és szimpatikus kisugárzásáért, de Amy Adams nemrég bevallotta, mennyire nem érzi magát dívának, és mennyire idegen tőle a hollywoodi sztároknak járó felhajtás. Sőt, arról is őszintén beszélt, hogy önbizalomhiánya miatt néhány éve mélypontra került. 

„Miután leforgattuk a Kapj el, ha tudsz című filmet Leonardo DiCaprióval, fullasztónak éreztem a nyomást, hogy olyan színésznő legyek, amilyenné válni nem volt elég önbizalmam” – nyilatkozta nemrég egy neves magazin külföldi munkatársának.

„Rémes meghallgatásaim voltak, és az ezután következő éveim is úgy teltek, hogy biztos voltam benne: nem tudom megcsinálni, nem vagyok elég erős az ilyen szintű visszautasításokhoz. A kérdés számomra az volt, mit kezdjek ezek után az életemmel. Ott álltam, 30 évesen, elveszetten és összezavarodva” – folytatta.

Amy hozzátette, hogy manapság már nem kínozzák ennyire a kételyek, de most is jobban szereti, ha egy-egy társaságban inkább észre sem veszik. „Szeretek forgatni, játszani, de ha összejön egy csapat, ott inkább hagyom, hogy a nagyobb hangú, erősebb személyiségű emberek érvényesüljenek. Így mindenki jobban érzi magát” – tette hozzá.

amy2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A gyönyörű színésznő szavai biztosan meglepik a rajongókat. Hiszen külső szemmel azt gondolhatjuk, hogy aki mind filmvásznon, mind a fotókon ennyire jól néz ki, annak minden oka megvan arra, hogy jól érezze magát a bőrében.

A 38 éves világsztár viszont nem így gondolja – bár tény, hogy az utóbbi évek során magabiztosabb lett. Ennek egyik oka, hogy vőlegényével, Darren LeGallóval megszületett a kislányuk, Aviana, aki a boldogság és a nőiesség teljesen új dimenzióit tárta fel a híresség előtt.

Az anyaság csodája mellett az is erősebbé és magabiztosabbá teheti a nőket, ha úgy érzik, mindent megtesznek azért, hogy fantasztikusan nézzenek ki. Ezzel talán Amy is egyetért, akinek az egészséges és tudatos táplálkozás és a rendszeres sport is fontos szerepet kap az életében.

„Miután megszületett, a kislányom, nem diétákkal, hanem rendszeres mozgással akartam visszanyerni az alakomat. És mivel számomra az is fontos, hogy élvezzem a sportot, nem edzőtermi mozgásformákat választottam, hanem a rúdtáncot. Ezt már az első alkalom után megszerettem, és az alakomnak is jót tett” – mesélte egy korábbi interjúban a sztár.

A mindössze 163 cm magas színésznő abban is hisz, hogy edzőpartnerrel sokkal hatékonyabb a sportolás, ezért leggyakrabban vőlegényével mozog. Arról pedig egy interjúban mesélt, hogy miként hozta magát formába az új Superman mozira, Az acélemberre, melyben Lois Lane-t alakítja.

„Mindig is le akartam győzni a főgonoszokat, de az nekem nem megy, hogy sovány csirkehúson és brokkolin éljek. Van egy kislányom, ezért azt sem tudom vállalni, hogy hajnali 3-kor keljek, és eddzek és forgatás előtt” – vallotta be.

Amy és a frissesség

A sztáranyukának rengeteg dolgot kell egy-egy napjába belesűríteni, ezért fontos számára frissesség. Ezt viszont nem kávéval és teával őrzi elsősorban, hanem 2-3 liter szénsavmentes ásványvíz fogyasztásával. A nagy melegben is jó, ha van nálad egy palack ásványvíz, ami hidratálja és új erővel tölti fel a szervezetedet.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X