Főoldal > AKTUÁLIS > 20 éve topformában: a népszerű énekesnő így csinálja!

20 éve topformában: a népszerű énekesnő így csinálja!

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

A legszuperebb nyári célpont, ahol feltöltődhetsz! Trendi megjelenés szuper áron! Talán te is emlékszel

A legszuperebb nyári célpont, ahol feltöltődhetsz!

Trendi megjelenés szuper áron!

Talán te is emlékszel még a kilencvenes években berobbant No Doubt együttes dalaira, amelyekre nemcsak Amerika, hanem később az egész világ zeneszerető közönsége is csápolt. A banda vagány énekesnője, Gwen Stefani bandatagként, majd egyedül is magára vonta a figyelmet – főleg, amikor a Just a Girl című videóban megmutatta izmos hasát.

A klip 1995-ös, de Gwen szuper alakjának és fittségének nem ártott az idő múlása: a sztár napjainkban, 43 évesen, kétgyermekes anyukaként is fantasztikus formában van. És ezt bizony bátran meg is mutatja a világnak!

Legutóbb például Long Beachen, egy családi kiránduláson kapták őt lencsevégre a szemfüles fotósok, ahol hasizmait egy fehér topnak és boyfriend farmernadrágjának köszönhetően tette közszemlére.

Gwen kék esernyővel óvta bőrét a leégéstől, szemeit pedig sötét napszemüvegével védte az erős napsugárzástól. De láthatóan a strandon sem felejtette el, milyen egy igazi nő: a védjegyének számító vörös rúzst cuki, kagylós bokaláncokkal társította.

A sztármami két kisfia is ott rosszalkodott a strandon, így Gwen fél szeme mindig az eleven gyerkőcökön volt. Nagyobbik csemetéje, a vagány Kingston a parton futkározott, míg a kis Zuma egy kajakon egyensúlyozott.

gwen2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Úgy tűnik, az énekesnő már egész kicsi koruktól a mozgás szeretetére neveli gyerekeit, ami – mint egy korábbi interjúban bevallotta – nála hiányzott. Elmondta, hogy bár iskolásként úszni kezdett, ezt nem azért csinálta, mert annyira szerette volna a sportot, hanem azért, hogy karcsúbb lehessen.

Később is keményen diétázott, hogy a vékonyságát megőrizhesse, de mint mondta, ez mára már a múlté. Napjainkban inkább az egészséges ételeket részesíti előnyben, és fontosnak tartja, hogy egy étkezést se hagyjon ki. A mértékletesség elvét is követi, ami számára annyit jelent, hogy még pizzát és csokit is ehet, de nem mindig, és nem minden mennyiségben.

Magasabb kalóriatartalmú kedvenceit az elmúlt évek során igyekezett alacsonyabb kalóriatartalmúakra cserélni. Ennek értelmében a strandon sem sós ropogtatnivalót majszolt, hanem egy kis tálnyi friss, zöld salátát.

A divattervezőként is ismert sztár az egészséges táplálkozás mellett ma már edzésfanatikus hírében is áll. Fantasztikus formáját nagyban köszönheti a kemény edzéseknek, melyeket heti négy alkalommal végez személyi trénerével.

Ilyenkor leggyakrabban fut, bokszol, súlyt emel, és hasizmai még tökéletesebbé formálásán dolgozik felülésekkel, súlyzós gyakorlatokkal és medicinlabdás feladatokkal. „Az egész nagyon egyszerű: mindent lehet, mértékkel, és ha többet eszel, a felesleget lemozgod” – fogalmazta meg edzésfilozófiáját Gwen Stefani.

Várandósan is sportolt

Gwen mindkét gyermeke születése után gyorsan megszabadult a terhességei alatt felszedett pluszkilóktól. Ezt részben a hormonoknak és felgyorsult anyagcseréjének köszönheti, részben pedig annak, hogy várandósan sem állt le a sporttal – még két héttel a szülés előtt is mozgott! Így talán könnyebb volt újrakezdenie az edzéseket, hiszen teste nem szokott el a rendszeres mozgástól.

Gyilkos, de hatékony hasizomedzés, hogy neked is Gwenéhez hasonló kockáid legyenek!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X