Főoldal > AKTUÁLIS > Ez a fitt és szexi lány a Victoria’s Secret új angyala

Ez a fitt és szexi lány a Victoria’s Secret új angyala

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Két kattintásra a kalandtól! Világszerte egyre többeknek ismerős Xenia Deli neve, ugyanis a moldovai modell –

Két kattintásra a kalandtól!

Világszerte egyre többeknek ismerős Xenia Deli neve, ugyanis a moldovai modell – miután megnyert egy modellversenyt, és a híres-neves Sports Illustrated magazinban is szerepelt – a Victoria’s Secret új kampányának arca lett.

A márka legújabb fotózásán a 23 éves modell helyettesítette Miranda Kerrt, akit a rajongók szerint persze senki sem helyettesíthet. De azt ők is elismerik, hogy Xenia egyszerre bájos, elragadó és szexi a fotókon – viseljen akár pöttyös, akár csipkés vagy állatmintás fehérneműt.

A húszas évei elején járó szépség rendszeresen reklámoz fürdőruhákat is, legutóbb a Kom bikinijeit viselte egy fotózáson. De akkor sem jön zavarba, ha még kevesebb ruhaneműben állhat a fényképezőgépek elé.

Így nem is csoda, ha életében nagy szerepet kap a tökéletes megjelenés, ami nem csupán a szépség, illetve a szépségápolás fontosságát, hanem a kiegyensúlyozott étrend és a rendszeres sport beiktatását is jelenti számára.

„Nem sovány szeretnék lenni, hanem inkább nőies” – mondta korábban, hozzátéve, hogy a fittsége és jó formája milyen lényeges számára. Ennek érdekében rendszeresen edz: többnyire kardió gyakorlatokkal és Pilatesszel tartja magát formában.

xenia3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az aktív életmódot és a sok mozgást pedig átgondolt, egészséges étrenddel egészíti ki. Tehát nem diétázik, hanem egy olyan rendszeres, finom és egészséges ételekből álló étrendet követ, melynek betartása nem is esik nehezére.

Így például sok salátát, zöldséget és friss gyümölcsöt eszik, amihez sovány húst és magvakat is fogyaszt. Arra ügyel, hogy ne éhezzen meg nagyon, mert akkor sokkal többet enne, mint amennyi táplálékra a szervezetének ténylegesen szüksége van. Ezért napi 4-5 étkezést iktat be, amikor kis adagokat eszik.

Mivel szépségének és fiatalságának megőrzése is fontos számára, a modell próbál kevesebbet napozni, illetve ha mégis napra megy, magas faktorszámú fényvédő krémet használ. Emellett a testápolójába rendszeresen kever egy kis barnítókrémet, amitől nagyon szép bronzos árnyalatú lesz a bőre. Természetesen a belső hidratálásról sem feledkezik meg: napi 2-3 liter szénsavmentes ásványvizet fogyaszt.

Xenia Deli és a közösségi oldalak

Xenia tudatossága abban is megmutatkozik, ahogyan a közösségi oldalakat használja. Ezeken rendszeresen tartja a kapcsolatot rajongóival: nemrég a Facebookon számolt be például arról, hogy Calvin Harris Thinking About You című videoklipjében fog szerepelni. De itt rendszeresen közöl képeket modellmunkáiról, vagy akár egy-egy kellemes ébredésről is, a rajongók legnagyobb örömére.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X