Főoldal > AKTUÁLIS > Felismerhetetlen a Baywatch szexi sztárja

Felismerhetetlen a Baywatch szexi sztárja

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

A legszuperebb nyári célpont, ahol feltöltődhetsz! Trendi megjelenés szuper áron! Ki ne emlékezne a Baywatch

A legszuperebb nyári célpont, ahol feltöltődhetsz!

Trendi megjelenés szuper áron!

Ki ne emlékezne a Baywatch gyönyörű sztárjára, aki még évekkel a sorozat után is bárhol, bármikor képes magára vonni a figyelmet? Nos, a szexi Carmennek ez legutóbb nem kisugárzása vagy szuper alakja miatt sikerült, hanem egészen más okból.

A 41 éves hírességet Kanadában bámulták meg a fotósok és a járókelők, amikor megérkezett a torontói reptérre. Az ok pedig a sztár meglepő frizurája volt, ugyanis a ragyogó, szőke tincseket most nem nőies frizuraként, hanem féloldalt befont, vagány stílusban viselte.

A Mindig nyár és a Zűrutazók című sorozatokból is ismert színésznő sokak szerint nagyon mellélőtt ezzel a frizuraválasztással, mások viszont úgy gondolják, remekül kiegészítette mintás farmerből és fekete cuccokból álló öltözékét.

Alakjából ez a szerelés nem mutatott túl sokat, de rajongói úgyis tudják, hogy ruházata alatt még most, negyvenen felül is tökéletes vonalak rejlenek. Ezért a sztár sokat is tesz: az egészséges életmód és a rendszeres mozgás híve.

Ennek értelmében legszívesebben táncol, hiszen 5 éves kora óta ez az egyik kedvenc mozgásformája. Ehhez jött néhány éve az életébe a sztriptíz aerobik, ami az egész testét átmozgatja, és amitől még magabiztosabbnak érzi magát.

carmen2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Annyira bejött neki ez a mozgásforma, hogy egy DVD-sorozatot is kiadott, melynek címe: Carmen Electra Aerobic Striptease – ezt az interneten te is megrendelheted, vagy rákereshetsz a gyakorlatokra – esetleg rajongói fórumokon és videó-megosztó oldalakon is fellelheted őket.

Carmen a tánc és a sztriptíz aerobik mellett felülésekkel és futással is formálja testét hetente háromszor, amihez heti kétszer súlyzós gyakorlatokat is párosít. Ha viszont nincs kedve konditerembe menni, akkor sem mond le a mozgásról, inkább kiadós sétával helyettesíti a megszokott edzést. 

Ami pedig az étrendjét illeti, a színésznőről köztudott, hogy kedvenc étele a pizza, emellett pedig az édességekről sem tud lemondani, és nem is akar. Ezt természetesen nem is kell megtennie, arra viszont ügyel, hogy kedvenceit csak mértékkel élvezze. Ha pedig túl sok aprósüteményt vagy muffint evett, utána már csak puffasztott rizsszeleteket rágcsál.

Egyébként magas fehérjetartalmú étrendet követ, amitől mindig jóllakottnak érzi magát, mégsem gyarapszik a súlya. Szereti a sushit, a csirkét és a zöldségeket, amit igyekszik ásványvízzel leöblíteni. Pedig a kólát is nagyon szereti, ebből 6-10 dobozzal is megiszik egy nap. De hogy az energiáját növelje, zöld teát és ginzenget is fogyaszt.

A szexi sztár arra törekszik, hogy ne legyen túl szigorú önmagával az étkezését illetően. Szerinte egyébként a tökéletes étrendet azért is könnyű betartani, mert változatos, minden szükséges tápanyag bevitelét biztosítja, és az étkezések közt nem éhezik meg az ember lánya.

Carmen és a gyerekek

A híresség idén ismét elhatározta, hogy fellendíti karrierjét, ám egy külföldi lapnak elmondta: nem zárkózik el a gyermekvállalástól sem. „Nyitott vagyok az örökbe fogadásra, mert imádom a gyerekeket, és nagyon szeretnék már anya lenni. Biztosan támogatnám a gyerekeimet abban, hogy önmaguk legyenek. Hagyománytisztelő és vicces mami lennék” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X