Főoldal > AKTUÁLIS > Gyász: teljesen kiborult a szép sorozatsztár

Gyász: teljesen kiborult a szép sorozatsztár

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Nem túlzás, ha azt írjuk, az egész világot megdöbbentette a Glee – Sztárok leszünk! c&iacute

Nem túlzás, ha azt írjuk, az egész világot megdöbbentette a Glee – Sztárok leszünk! című sorozatból ismert Cory Monteith halála. A 31 éves színészt a kanadai Vancouverben, egy hotelszobában találták holtan július 13-án, és azóta kiderült, hogy halálát heroin- és alkohol-túladagolás okozta.

A szomorú hírt a rajongók és a kollégák is nehezen dolgozzák fel, különösen Lea Michele, aki nemcsak a sorozat forgatásán, hanem a valóságban is kötődött Coryhoz. A színésznő most barátai szerint teljesen maga alatt van. „Hisztérikus és vigasztalhatatlan, tönkreteszi őt a párja elvesztése” – nyilatkozta Lea egyik ismerőse egy külföldi weboldalnak.

A 26 éves színésznő korábban így beszélt szerelméről: „nem is emlékszem azokra az évekre, amikor még nem az ő barátnője voltam. Nála senki sem ismer engem jobban” – mondta. Majd hozzátette, hogy párja egyfajta biztonsági hálót is jelent neki.

„Senki más nem tud annyira megérteni, mint amennyire ő. Az, hogy úgy érzem, egyfajta biztonsági hálót jelent számomra, lehetőséget ad nekem arra, hogy magasabbra ugorjak, messzebbre menjek az életben. Mellette úgy érzem, nincs számomra lehetetlen” – árulta el.

lea1.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Majd arról is beszélt, hogy élete Cory mellett teljes. „Életemben először úgy érzem, boldog vagyok ebben az általa nyújtott teljességben. Igen, én vagyok a legboldogabb lány a világon” – mondta a szerelmes színésznő.

Most viszont a gyász vette át életében a boldogság helyét. De szerencsére nem kell egyedül megküzdenie ennek az időszaknak a nehézségeivel, hiszen legközelebbi ismerősei, barátai és kollégái mindenben segítenek neki. A szerelme halála utáni estét például nem is töltötte otthon: egy barátnője ment érte, és valószínűleg átvitte magához, hogy a színésznő ne legyen egyedül.

De akár másokkal, akár egyedül tölti most az idejét, az szinte biztos, hogy Lea megszenvedi ezeket a napokat, heteket, sőt, talán soha nem lesz igazán túl szerelme elvesztésén. Egyesek szerint a szívfájdalom miatt most egy falatot sem tud lenyelni, míg mások biztosak abban, hogy ebben a szomorú időszakban nagyon le fog fogyni a csinos sztár.

Korábban elárulta, hogy vékony alakját a jógának, az intenzív táncpróbáknak és a személyi edzőjével végzett gyakorlatoknak köszönheti, emellett pedig a vegetáriánus étrendjét sem cserélné másra.

„Úgy érzem, sokkal több energiám van, mióta a húst és a tejtermékeket tofura és szójatejre cseréltem – mondta. Majd hozzátette – gyümölcsöket rágcsálok, vagy répát és zellert majszolok humusszal, de a diót és a mogyoróféléket nem igazán kedvelem.”

Lea szép bőrének titka

Hogy megtarthassa bőrének egészséges és ragyogó hatását, a sorozatsztár kevés sminket használ, melyet a nap végén mindig gondosan lemos, illetve kávé helyett inkább teát, gyümölcs- és zöldségleveket, valamint sok ásványvizet iszik.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X