Főoldal > AKTUÁLIS > Hajléktalan lett az énekesnő

Hajléktalan lett az énekesnő

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

A legszuperebb nyári célpont, ahol feltöltődhetsz! Trendi megjelenés szuper áron! Világsztár, sikeres &

A legszuperebb nyári célpont, ahol feltöltődhetsz!

Trendi megjelenés szuper áron!

Világsztár, sikeres énekesnő, táncos, színésznő, stílusikon, és nem utolsó sorban boldog édesanya. Jennifer Lopez nevét hallva biztosan neked is sorra ugranak be ezek a hivatások, és mindaz, amit a díva az elmúlt évek során elért.

Sokan irigylik őt ezért, mások viszont inkább szeretnék hasonlóan kemény munkával, elszántsággal elérni a céljaikat. J. Lo elszántsága pedig tényleg példaértékű: nemrég egy külföldi magazinnak adott interjújában elárulta, hogy egy ideig a hajléktalanságtól sem riadt vissza azért, hogy az álmaiért küzdhessen tovább.

„Anyukámmal sokat veszekedtünk, mert azt akarta, hogy főiskolára menjek, én viszont főállású táncos akartam lenni. Ezért egy ideig nem is beszéltünk. A táncstúdió kanapéján aludtam. Hajléktalan voltam, de megmondtam a mamámnak, hogy egyszerűen ezt kell tennem” – nyilatkozta a sztár.

Nem sokkal ezután kiderült, jól tette, hogy bízott önmagában és a képességeiben: megkapott egy európai táncos munkát, és amikor visszatért, az In Living Color című műsornak köszönhetően Los Angelesbe költözött, és nemsokára igazi sztárként tündökölhetett.

jlo2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A 43 éves híresség semmit sem tenne másként – még akkor sem, ha egy időgéppel visszaforgathatná az éveket. „Biztos vagyok benne, hogy a kemény munka tiszteletének, illetve a bennem lévő fegyelemnek és elszántságnak köszönhetem a sikereimet” – mondta.

Majd hozzátette, igyekszik ezeket az értékeket 5 éves ikreinek, Maxnek és Emme-nek is átadni. „Meg szeretném őket tanítani a kemény munka becsületére. És megtanultam már a gyerekekről azt, hogy nem azt teszik, amit mondunk, hanem azt, amit mi, felnőttek csinálunk” – magyarázta.

J. Lo egyébként sokáig a sportban is a kemény munka híve volt, elmondása szerint az utóbbi években szinte minden nap edzett. Ezen annyit változtatott néhány hónappal ezelőtt, hogy akkor edz keményebben, amikor úgy érzi, hogy erre szüksége van.

A mindennapokban sokkal inkább arra figyel, hogy teste, lelke és elméje harmóniában legyen egymással. Egyébként vannak olyan napjai, amikor ő sem kívánja a mozgást, máskor azonban komoly súlyemeléseket végez, vagy éppen kardió gyakorlatokat csinál személyi edzője irányításával.

Mivel J. Lo is szeretné, hogy ne legyen narancsbőrös, kerüli a szószokat és önteteket, még a light verziókat is, mivel ezek magas nátriumtartalma elősegítheti a kellemetlen hurkácskák kialakulását. Ezen kívül rendszeresen jár masszíroztatni, ami szintén jó megoldás lehet a narancsbőr elkerülése érdekében.

Ami pedig a diétát illeti, az énekesnő kiegyensúlyozott étrendet követ, melynek értelmében igyekszik egészséges ételeket a tányérjára tenni. Minden étkezésnél odafigyel, hogy miből mennyit fogyaszt: a jó szénhidrátok, zsírok és protein egyensúlyára odafigyel, viszont irtózik az előre csomagolt diétás kajáktól.

És hogy miből áll egy világsztár napi menüje? Jennifer sok leveles zöldséget és friss gyümölcsöt fogyaszt, emellett a teljes kiőrlésű kenyér és a csirke- vagy pulykamellfilé is helyet kaphat az asztalán.

Ha pedig marhahúst kíván, az sem tilos, de a mindennapi fogyasztás helyett ez csupán heti egy alkalommal kerülhet a tányérjára. Emellett nem feledkezik el a megfelelő folyadékpótlásról sem: reggeltől késő estig legalább 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet szürcsöl el. Egyrészt ennek köszönheti bőre szépségét, másrészt annak, hogy kerüli az alkoholt és a dohányzást is.

Ha szeretnél JLo-hoz hasonló, szupernőies alakot, mutatunk néhány gyakorlatot!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X