Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi alakját Bradley Cooper barátnője

Így őrzi alakját Bradley Cooper barátnője

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Suki Waterhouse nevét a legtöbben azért tanultuk meg, mert idén februárban összejött Bradley Cooperrel, de

Suki Waterhouse nevét a legtöbben azért tanultuk meg, mert idén februárban összejött Bradley Cooperrel, de az kétségtelen, hogy a 20 éves modell egyedül is képes magára vonni a figyelmet.

Nemrég a Burberry Prorsum 2014-es tavaszi-nyári férfikollekciójának londoni bemutatóján kapták őt lencsevégre, ahová egy térd alá érő, kígyómintás kabátruhában érkezett, ami alatt az egyik brit lap újságírója szerint semmit sem viselt.

Suki fekete kiegészítőkkel és feketére lakkozott körmökkel egészítette ki a sejtelmes ruhaválasztást, amitől még vadócabb lett az összhatás. De hogy mégse essen ezzel túlzásba, visszafogott sminket választott, ami kedvességet és bájt kölcsönzött megjelenésének.

A Pepe Jeans London és a Swatch kampányaiból is ismert modell magabiztosan mosolygott a fotósok előtt, majd elfoglalta helyét híres barátja mellett az első sorban. Suki és Bradley nagyon élvezték a show-t, és azt sem csodálnánk, ha ugyanazok a szerelések tetszettek volna mindkettőjüknek, hiszen állítólag nagy a harmónia köztük. Ez részben talán annak is köszönhető, hogy ugyanazon a napon születtek, január 5-én, 18 év korkülönbséggel. 

Az IMG 174 cm magas modelljét viszont láthatóan nem zavarja, hogy párja idén 38 éves lett. Számára sokkal fontosabb, hogy jól érzik magukat együtt, és megvan a harmónia, az egyetértés, na meg a humor, ami véleménye szerint az élet minden területén elengedhetetlen.

suki2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Suki számára természetesen a megjelenése is lényeges, aminek még tökéletesebbé tétele érdekében egészségesen táplálkozik, és rengeteget mozog. Étrendjéből nem hiányozhatnak a sovány húsok, a saláták, a friss zöldségek és gyümölcsök, edzésprogramjából pedig kedvenc mozgásformája, a kick-box.

A fiatal híresség egyébként kislánykora óta fontos szerepet tulajdonít a sportoknak, ezek közül is leginkább a küzdősportokban mélyedt el eddig. Korábban karatézott, amit később a kick-boxra cserélt, mert azt reméli, ettől még fittebb és erősebb lesz.

Vékony alakja mellett stílusát is sokan irigylik. A modell egyik védjegyének a ballonkabátok és kabátruhák, melyek közül hűvösebb napokon te is magadra kaphatsz egy mutatós darabot. Remek szabásuknak és a derekukon megköthető övnek köszönhetően akkor is szexinek fogod érezni magad egy ilyenben, ha épp úgy látod, van rajtad pár pluszkiló.

Suki megjelenését a kabátokon kívül mindig tökéletessé teszi magabiztossága, illetve bájos mosolya. Ezekkel nemcsak azt sugallja, hogy pontosan tudja, mit akar, és miért jött, hanem azt is, hogy igazi nő: szexi, csábító, aki ugyanakkor szeret bájos és ártatlan is maradni.

Suki Waterhouse, a színésznő?

Bár tinédzserkora óta tudatosan készült a modellkedésre, könnyen lehet, hogy Suki pályát módosít, legalábbis ideiglenesen. Miután szerepelt a Pusher című filmben és a Material Girl című sorozatban is, jövőre újabb lehetőséget kap: a Love, Rosie című moziban láthatjuk majd, olyan partnerekkel, mint például Lily Collins és Jaime Winstone.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X