Főoldal > AKTUÁLIS > Izmos amazon Eddie Murphy barátnője

Izmos amazon Eddie Murphy barátnője

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Két kattintásra a kalandtól! Itt a nyár, a legfittebbek kedvenc évszaka, amikor bátran megmutathatják

Két kattintásra a kalandtól!

Itt a nyár, a legfittebbek kedvenc évszaka, amikor bátran megmutathatják alakjukat a strandon egy-egy aprócska bikiniben – csak győzzék megszámolni a kapott bókokat és elismerő pillantásokat.

Így volt ezzel Eddie Murphy barátnője, Paige Butcher is, aki Hawaii-on pihent a híres színésszel és annak két lányával. Sokak szerint egyértelműen a 33 éves modell volt a legcsinosabb a strandon: izmos testét nemcsak a férfiak, hanem még a nők is megbámulták.

A szexi híresség minden bizonnyal sokat is tesz azért, hogy ezt az alakot meg tudja tartani: valószínűleg minden nap órákat tölt a konditeremben, ahol kardiózik, súlyzózik, és a kemény edzések után olykor jóga és Pilates órákra is ellátogat.

Ezekért az elképesztő hasizmokért pedig szinte biztos, hogy rengeteg felülést végez. Nem lennénk meglepve, ha már napjai indításaként elvégezne 50 felülést, amit estig egyszer-kétszer megismételne.

Paige esetében viszont nemcsak arról van szó, hogy odavan az edzőtermi sportokért, hanem a kinti mozgásformákért is lelkesedik: a Hawaii-on készült fotók tanúsága szerint sokat sétált a parton, és gyakran úszott is az óceán kellemes vizében.

paige3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A szexi modellt híres kedvesével is gyakran látják sétálni vagy kocogni: Hawaii-i nyaralásuk előtt Los Angelesben fotózták le őket, amint kéz a kézben távoztak egy kávézóból. Mivel mindketten sportosan voltak öltözve, valószínűleg hosszabb sétáról, vagy egy kis kocogásról tértek be egy kávéra. 

A szépség egyébként azt mondja, szeret enni, és korábban szeretett volna áttérni a vegán életmódra. „Azért nem akartam húst enni, mert nagyon szeretem az állatokat, és sajnálnám, ha meg kellene halniuk csak azért, hogy én jól lakhassak” – mondta a sztár, aki két saját kutyusát is családtagjaként szereti.

Külföldi oldalak szerint egyébként nemcsak szép, hanem nagyon jó ember is, aki mindig segít másokon. Önkéntesként gyerekekkel és idősekkel is foglalkozik, emellett pedig természeti katasztrófák után is lehet rá számítani.

Korábban például segített a Dominikai Köztársaságban pusztító Sandy hurrikán károsultjainak, illetve a Habitat for Humanity szervezet akciójában házépítésekbe is bekapcsolódott.

Eddie Murphy-vel ősszel találtak egymásra, és bár a sztár barátai aggódtak, hogy Paige-et csak a hírnév és a pénz érdekli, mára úgy tűnik, megváltozott a véleményük a modellről. Hiszen látják, mennyire jól megvannak a színésszel, és azt is, hogy Eddie lányai is elfogadták a szépséges mostohamamit.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X