Főoldal > AKTUÁLIS > Kisgyerekes anyukaként is dohányzik Uma Thurman

Kisgyerekes anyukaként is dohányzik Uma Thurman

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Itt a nyár, a nyaralások szezonja, amit a hírességek ugyanúgy kiélveznek, mint mi. A hollywoodi sztá

Itt a nyár, a nyaralások szezonja, amit a hírességek ugyanúgy kiélveznek, mint mi. A hollywoodi sztárok egy része a világ eldugott részei vagy egzotikus szigetei felé veszi az irányt, másik részük pedig átruccan Európába.

Így tett júliusban Uma Thurman is, aki családjával érkezett a francia Riviérára. A 42 éves színésznőt persze már várták a lesifotósok, akik legnagyobb örömére sikerült is őt egy jachton, St. Tropez partjainál megörökíteni.

A világsztár fürdőruhában élvezte a napsütést, a kellemes tengeri szellőt és kedvese, Arpad Busson közelségét. A pár szemmel láthatóan még mindig olyan szerelmes egymásba, mint kapcsolatuk első napjaiban: egy percre sem engedték el egymást, és vagy simogatták, vagy puszilgatták a másikat.

Ezt zavartalanul tehették, ugyanis a színésznő két nagyobb gyerkőce, Maya és Levon nem voltak velük a hajón, ahogyan közös gyermekük, a Lunának becézett Rosalind sem. Talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy a színésznő nemcsak a szerelmének járó gyengéd ölelésekben, hanem a dohányzásban sem korlátozta magát. Pedig jó néhányszor megpróbált már leszokni a cigiről – 2010-ben majdnem sikerült is neki –, ennek ellenére a mai napig dohányzik.

uma2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Nőies alakját elnézve viszont úgy tűnik, a szigorú diétákra továbbra is nemet mond. Ennek ellenére harmadik gyermeke születése után sokan meglepődtek, hogy milyen gyorsan visszanyerte a vonalait: a kis Luna még 5 hetes sem volt, amikor híres mamája már estélyiben tündökölt a fotósok előtt.

Akkor azt állította, szerencsés alkatának köszönheti a gyors súlyvesztést, illetve annak, hogy néhány apróságra még jobban odafigyel kislánya születése óta. Például sosem hagyja ki a főétkezéseket, emellett pedig tízóraizik és uzsonnázik is. Mindezt úgy, hogy napi kalória-bevitele 1800-2200 kalória között legyen.

Mivel nagyon szereti nap közben meglepni magát valamivel, gyakran beiktat egy-egy finom salátát. Sőt, mivel nagy csokis keksz- és csokiimádó, ezeket sem tagadja meg magától – a nyaraláson pedig úgy érzi, bátran lazíthat a megszokott étrendjén, és ilyenkor több kényeztetés is beleférhet.

A pluszkalóriák többségének elégetésével korábban sem volt gondja, hiszen mindig is Hollywood legnagyobb örökmozgói közé számított. Szeret a szabadban sétálni, kocogni és lovagolni, illetve a nyaralása alatt úszni és csónakázni, télen pedig szívesen síel és snowboardozik.

Nyaralása alatt valószínűleg edzőterembe nem megy edzőterembe, így kedvenceit, a jóga- és Pilates órákat most nem látogatja. De azt nagyon is el tudjuk róla képzelni, hogy többet úszik, sétál, és kislányát is gyakran emelgeti, amivel nemcsak a kellemes kikapcsolódás, hanem fittségének megőrzése is garantált számára.

Ha pedig a nyaralás végén úgy érzi, mégis rárakódott néhány kiló, néhány napig könnyű salátára cseréli a vacsorát, és beiktat még pár edzést. Ám ha nem így lenne, akkor sem esik kétségbe, mert számára sokkal többet ér a családjával töltött minőségi kikapcsolódás, mint az, hány kilót mutat alatta a mérleg.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X