Főoldal > AKTUÁLIS > Lesd el a legszebb sorozatszínésznő fitnesztitkait!

Lesd el a legszebb sorozatszínésznő fitnesztitkait!

egészségfitneszgyakorlathasizommozgás
0

Írta: and

A legszuperebb nyári célpont, ahol feltöltődhetsz! Trendi megjelenés szuper áron! Még csak 24 éves, de

A legszuperebb nyári célpont, ahol feltöltődhetsz!

Trendi megjelenés szuper áron!

Még csak 24 éves, de máris meghódította a világot: Nina Dobrev sokak szerint nemcsak az egyik legnagyobb ígéret Hollywoodban, hanem a leggyönyörűbb színésznők egyike is. Neki pedig szépsége mellett szuper alakja megőrzése is nagyon fontos.

Ezért rendszeresen találkozik személyi trénerével, Steve Moyerrel, aki nemrég megosztotta az egyik külföldi magazinnal Nina fantasztikus formájának titkait. Ezeket most pontokba szedve adjuk át neked, íme a tuti tippek, lehet utánozni!

1. Ne a kilókra, hanem a szemléletre koncentrálj!

Talán te is megfogadtad már néhányszor, hogy két-három hétig lejársz futni, csak hogy az a plusz 4 kiló eltűnjön végre. Ez viszont nem így működik, tartósan legalábbis biztosan nem vezet sikerre. Nina edzője is megerősíti azt, hogy a legfontosabb a helyes étrend, a rendszeres mozgás, és ezekkel együtt egy egészséges szemlélet elsajátítása. Így az edzés nem néhány hétig tartó elfoglaltság vagy kényszer lesz a számodra, hanem az életed része, melynek köszönhetően örökre búcsút mondhatsz a pluszkilóknak.

2. Az egész a lényeg!

Steve szerint az a jó, ha egész testünket erősítjük, és igyekszünk fitté tenni. Ennek érdekében Ninával has- és hátizom erősítést végeznek, de mellette fejlesztik a mozgáskoordinációt, a rugalmasságot és a sztár erőnlétét, kitartását is. Az edzések általában egyórásak, és nem ismétlődnek minden nap, de az edző szerint így is elég hatásosak.

nina2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

3. Tudd, min kell még dolgoznod!

Bár közös munkájuk első percétől kezdve remek formában volt, az edző szerint a szexi színésznő úgy érezte, hogy a has- és hátizmaira ráférne még egy kis erősítés. „Én pedig boldogan adtam neki olyan tanácsokat – mind az étrendjére, mind konkrét gyakorlatokra nézve, melyekkel akár egyedül is boldogulhat, ha épp nem találkozunk” – mondta az edző.

4. Az étrendben a jelszó: kiegyensúlyozottság

Steve szerint Nina kitartása példaértékű, és ez az edzés mellett az étrendjére is igaz. Ételküldő szolgálattól rendel, ami nem fogyókúrát jelent, hanem azt, hogy minden étkezésnél megkapja a megfelelő mennyiséget a szükséges alkotóelemekből. „Ez nem azt jelenti, hogy kevés szénhidrátot enne, vagy egyáltalán ne enne, hanem azt, hogy éppen a kellő mennyiséget kapja – mondta az edző, majd hozzátette – feldolgozott vagy tartósított élelmiszert alig eszik, zöldségeket viszont annál többet.”

 +1 tipp: motiváld önmagad egy neked tetsző sportban

Gyakran hallhattad már, hogy a sikeres életmódváltásban fontos szerepet játszik a neked tetsző mozgásforma megtalálása. Ha a futás jön be, akkor űzd azt lelkesen, a következő távra összpontosítva, ha viszont mondjuk a túrázás, az aerobik, a súlyzós edzések vagy a jóga, akkor ezekben motiváld magad. Nina imádja a jógát, a szörfözést és a spinninget, így ezekre az edzésekre lelkesen jár. „Ilyenkor boldog vagyok, magabiztos, és tudom, hogy a szorgalmamnak és odaadásomnak köszönhetően egyre fittebb és ügyesebb leszek” – mondta Nina korábban.

Íme Nina kedvenc 3 hasizom gyakorlata!

Fotó: Pinterest, Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X