Főoldal > AKTUÁLIS > Meghódította a világot Julia Roberts unokahúga

Meghódította a világot Julia Roberts unokahúga

diétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Szép, kedves, sikeres és remek a humora: Emma Robertsre talán nem túlzás azt mondani, hogy lábai előtt hever

Szép, kedves, sikeres és remek a humora: Emma Robertsre talán nem túlzás azt mondani, hogy lábai előtt hever a világ, pedig még csak 22 éves. Az ifjú sztár legutóbb a franciákat hódította meg: a Paris Fashion Weekre érkezett fővárosukba, ahol ahelyett, hogy szállodai szobája nyugalmát élvezte volna, inkább elindult felfedezni a Fények városát.

A színésznő járt a Louvre-ban, a híres Pont des Arts hídnál, illetve az Eiffel-toronyról is feltöltött egy képet az Instagramra. Bájos szettjeivel, barátságos mosolyával és kedvességével pedig mindenkit meghódított, amerre csak járt.

Emma számára egyébként is fontos a kisugárzás és a harmónia, amit elmondása szerint nagyban köszönhet egészséges életmódjának. „Sokat mozgok, egyik kedvenc mozgásformám a Pilates. Elég türelmetlen ember vagyok, de itt lassan kell mozogni, ami jót tesz nekem. Emellett elég sok a stressz a hétköznapjaimban, amitől olykor fáj a nyakam és a hátam. De a Pilates ezt is enyhíti, ráadásul az egész testem sokkal rugalmasabb tőle” – mondta.

A 22 éves híresség igazi örökmozgó, aki imádja a pörgést, épp ezért másik kedvenc mozgásformája az olykor sokkal gyorsabb, lendületesebb mozdulatokat is beépítő rúdtánc. „Egy barátnőmmel kezdtem el rúdtáncra járni, akivel nemcsak sportolni akartunk, hanem remek szórakozásra is vágytunk együtt” – árulta el.

emma2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Ott jöttünk rá, mennyivel erősebb felsőtestre lenne szükségünk ahhoz, hogy ezeket a gyakorlatokat rendesen végig tudjuk csinálni. Szóval az elmúlt időszakban bőven volt min erősíteni” – tette hozzá.

A Kutyaszálló, a Valentin nap, a Rokonlelkek és a Sikoly 4., valamint a Nincs mese című sorozat színésznője amellett, hogy erősödött, érzése szerint sokkal magabiztosabb is lett a rúdtáncnak köszönhetően – olyan hírességekhez hasonlóan, mint például Kate Hudson, Amy Adams vagy Teri Hatcher.

„De nemcsak arra ügyelek, hogy eleget mozogjak, hanem arra is, hogy egészségesen étkezzek. Ez a mamám szerint nemcsak a külső miatt fontos, hanem a belső miatt is. Ezért tanácsolta nekem, hogy figyeljek oda magamra, és ezt meg is fogadtam” – ismerte be.

Emma sok gyümölcsöt, salátát és sovány húst fogyaszt, de mivel a zöldségek nem a kedvencei, ezekből sokáig nem evett eleget. „Ez a gond úgy oldódott meg, hogy manapság inkább zöldséglevet készítek, ezt szürcsölöm el a megfelelő vitaminbevitel érdekében” – mondta.

A csinos színésznő szabadidejében legszívesebben olvas, internetezik, tévéshow-kat néz, vagy a barátaival tölti az idejét. Mint mondja, velük nemcsak jókedvre derül, hanem elkerülheti a hírnév árnyoldalait is, mint például az alkohol vagy a drogok.

Emma gyönyörű bőrének titka

Bár sokak szerint a színésznő bőre elsősorban azért szép és ragyogó, mert még nagyon fiatal, Emma egy interjúban elárulta: már huszonévesen is komolyan veszi bőre védelmét és táplálását. Nemcsak azt válogatja meg, hogy milyen krémeket és sminkeket használ, hanem sok ásványvízzel és sötét színű zöldségek fogyasztásával is tesz a bőre szépségéért. „Minél sötétebb színű egy zöldség, annál több napfény érte, ami nagyon jót tesz a bőrnek is” – vélekedett a színésznő. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X