Főoldal > AKTUÁLIS > Melltartóban lépett utcára az ismert énekesnő

Melltartóban lépett utcára az ismert énekesnő

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Lady Gaga ismét bebizonyította, hogy nem szégyellős: az extrém viseleteiről elhíresült énekesnőt legut&

Lady Gaga ismét bebizonyította, hogy nem szégyellős: az extrém viseleteiről elhíresült énekesnőt legutóbb New Yorkban kapták lencsevégre, ahol különös, hiányos szettben próbálta átvészelni az egyik forró napot.

A 27 éves híresség mindössze egy fekete csipkemelltartót és egy ugyanilyen színű miniszoknyát viselt, amit egy tőle már megszokottan bizarr cipővel párosított. Az összhatást most nem tette még erőteljesebbé kiegészítőkkel, ugyanis csak napszemüveget viselt ehhez a szetthez.

Mivel ruhái nem sokat takartak, bárki jól láthatta, hogy a sztár visszanyerte korábbi vonalait. Rajongói attól tartanak, hogy ismét koplalással fogyott, amire korábban már volt példa. Az énekesnő ugyanis régebben nem igazán tartotta magát az egészséges életmódhoz, és akkor még nagyon finoman fogalmazunk…

2009-ben hatszor került kórházba, mert alig evett valamit, ennek ellenére kemény táncpróbákon vett részt. Nem is csoda, hogy a teste nem bírta a megterhelést, és folyamatosan vészjeleket küldött. Egyszer például az is előfordult, hogy egyik koncertjén elesett a kimerültségtől, egy következő fellépést pedig le is kellett mondania, mert rosszul lett a színfalak mögött.

lady2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Lady Gaga háta mögött arról is pletykálnak, hogy anno Monster Ball turnéjára bébiétel-diétával fogyott le. Később pedig étel helyett alkoholból próbált kalóriákhoz jutni, ami csökkenti ugyan az esetleges szorongást, és biztosít némi kalóriát a szervezet számára, viszont hosszú távon senkinek sem ajánlott, mivel a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz az italokból nem lehet hozzájutni.

Az énekesnő nem erősítette meg, de nem is cáfolta ezeket az információkat. Néhány hónapja viszont egy brit lap kérdésére úgy fogalmazott, hogy egészséges popsztár-diétán van. „Nem eszem kenyeret, csak zöldségeket, sovány húst és halat” – árulta el.

Koreográfusa, Laurie Ann Gibson szerint a híresség rendszerint tofut, pulykahúst, humuszt és kókusztejet fogyaszt. Emellett néha elrágcsál egy-két szelet piritóst, olykor pedig néhány korty fehérborral is kedvez magának.

A világsztár februárban csípőműtéten esett át, emiatt egy ideig biztosan hanyagolnia kellett a táncórákat, de azt elmondta, hogy egyik kedvenc mozgásformája, a jóga most is része a mindennapjainak. 

Mások arról suttognak, hogy nemcsak a csípőjét műttette meg, hanem orrplasztikának is alávetette magát, ugyanis az orra kisebbnek és vékonyabbnak tűnik, mint amilyen korábban volt.

Gaga viszont korábban azt nyilatkozta az egyik neves külföldi magazinnak, hogy rajta – több popsztárral ellentétben – minden természetes. „Szerintem az, ha bizonytalanságunkat plasztikai műtétekkel mutatjuk ki, sokkal ártalmasabb, mint a testünk művészeti céllal történő módosítása” – nyilatkozta az énekesnő, valószínűleg azokra a fotóira célozva, melyeken szarvakkal látható.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X