Főoldal > AKTUÁLIS > Tényleg így ment férjhez a híres énekesnő?

Tényleg így ment férjhez a híres énekesnő?

diétafogyásgasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Azt mindannyian tudjuk, vagy legalábbis sejthetjük, hogy ami nem elég vagány, az Avril Lavigne-nál már

Azt mindannyian tudjuk, vagy legalábbis sejthetjük, hogy ami nem elég vagány, az Avril Lavigne-nál már unalmasnak számít. Épp ezért sokan biztosak voltak abban, hogy az énekesnő az esküvői ruháját illetően is inkább ragaszkodik majd az extremitásokhoz, mint a hagyományokhoz.

A napokban több külföldi portál is beszámolt arról, hogy Avril teljes titokban ki is mondta a boldogító igent a Nickelback frontemberének, Chad Kroegernek Dél-Franciaországban, és egy brit lap néhány olyan fotót is megjelentetett, melyeken Avril punk szerelésben, őrült menyasszonyi ruhának is beillő ruciban látható.

A képek viszont csalókák, ugyanis az énekesnő legutóbbi klipforgatásán készültek, és mint az egyik esküvői vendég írta a Twitteren, egyelőre sehol nem lesznek láthatóak a ceremóniáról és az ifjú párról készült fényképek.

Azt nem tudjuk, hogy ezt a menyasszony, vagy a vőlegény akarta-e így, vagy esetleg közös döntés volt, de az tény, hogy a 28 éves Avril és 38 éves kedvese nagyon gyorsan egymásra hangolódtak. Tavaly nyáron egy hónapnyi randizás után jegyezték el egymást, ami még Hollywoodban is gyorsnak számít, és alig egy évet vártak az esküvővel is.

avril2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A menyasszony – akinek egyébként ez a második házassága, az elsőnek a Sum 41 sztárjával, Deryck Whibley-val néhány éve lett vége – valószínűleg igyekezett a lehető legjobb formáját hozni élete nagy napján.

Az énekesnő még tavaly ősszel azt nyilatkozta, hogy az esküvőjére szuper formába akar lendülni, ezért 90%-ban vegán étrend szerint kezdett étkezni, ami a makrobiotikus diéta elemeit is magában foglalja.

Ennek értelmében szezonális, főleg az adott éghajlaton megtalálható alapanyagokból, pl. friss zöldségekből, gyümölcsökből készült ételeket fogyasztott, az élelmiszerek nagy részét pedig nyersen vette magához. Az esküvő előtti hetekben pedig vélhetően nem „bűnözött”, még legnagyobb kedvenceinek, a gyorséttermi ételeknek és a péksütiknek is ellen tudott állni.

Ami a mozgást illeti, a híresség régóta aktív életet él. „Mivel rengeteg az energiám, mindig sportolnom kell valamit, legyen az bicajozás, spinning, futás vagy jóga” – árulta el egy korábbi interjúban.

Avril szépségtrükkje

„Akkor érzem magam a legszebbnek, amikor Chad közelében lehetek. Nem vagyok az a kiöltözős csaj, sőt, a stúdióban inkább laza, otthoni ruhákat viselek, de ő akkor is érezteti velem, hogy milyen szépnek tart. Szereti a stílusomat, és szerinte nemcsak gyönyörű, hanem cuki is vagyok” – áradozott nemrég az énekesnő.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X