Főoldal > AKTUÁLIS > Tényleg vele jár Katy Perry?

Tényleg vele jár Katy Perry?

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Két kattintásra a kalandtól! Ha egy férfi és egy nő gyakran találkoznak, akkor előbb-utóbb elkezdődik

Két kattintásra a kalandtól!

Ha egy férfi és egy nő gyakran találkoznak, akkor előbb-utóbb elkezdődik a hátuk mögött a susmus, hogy mi folyik köztük. Hollywoodban ehhez elég néhány közös fotó is – a pletykát pedig nem csupán egy-két ember terjesztheti tovább, hanem a sajtó és a fél világ is.

Így van ez most Katy Perry és Robert Pattinson esetében is, akik az utóbbi időben gyakran találkozgatnak. Mindketten szinglik, hiszen az énekesnő nemrég szakított kedvesével, John Mayerrel, Rob pedig végleg pontot tett Kristen Stewarttal folytatott se veled, se nélküled kapcsolatának végére.

És bár a sármőr állítólag azt mondta, Katy-vel csak nagyon jó barátok, és segítenek egymásnak átlendülni ezen a nehéz időszakon, néhány barátjuk nem épp erről suttog a hátuk mögött.

A két hírességet legutóbb Björk koncertjén fotózták le, ahová külön-külön érkeztek ugyan, de bent végig együtt voltak, és egymás mellett is ültek. Ez persze jelentheti azt is, hogy barátságuk vált szorosabbá, főleg annak fényében, hogy Katy állítólag komolyan elgondolkodott azon, hogy kibékül exével.

katyrobertcikk.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Kristen Stewartnak viszont láthatóan rosszul esik az egyik legjobb sztárbarátnője és exe közti szoros kapcsolat – akár vannak romantikus szálak, akár nincsenek. Egy brit napilap szerint Katy-vel megszakított minden kapcsolatot, Robertet pedig próbálja felelősségre vonni, aki viszont nem akar vele beszélni.

Katy ezen cikk megszületésének pillanatáig nem kommentálta a pletykákat, de azt le sem tudná tagadni, hogy Robert fontos a számára, és remekül érzi magát az Alkonyat mozik sztárjának társaságában.

De ha sem exével, sem Roberttel nem alakulni ki újabb kapcsolat az életében, az énekesnő biztosan akkor sem esne kétségbe, hanem inkább kihasználná az időt, és értelmesen önmagára fordítaná szabad óráit.

Ez azt is jelentheti, hogy még több ideje maradna dalokat írni, barátnőivel találkozni (Kristen Stewarton kívül vannak még olyan lányok, akik nagyon szívesen töltenék vele a szabadidejüket), és persze a rendszeres sportra is.

Katy nem tartja magát túl nagy sportembernek, de Harley Pasternak edzésprogramja neki is bevált. Ennek értelmében heti öt, alkalmanként 25 perces edzést iktat be. Bemelegítésként 5 perc kardió edzés, majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Mivel nem szereti sem a konditermeket, sem a gépekkel végzett gyakorlatok monotonitását, a szexi sztár kardió gyanánt többnyire ugrókötelezik. „Imádom a ritmusát. Mindig felpörgeti az edzést, és persze engem is” – árulta el.

A 28 éves énekesnő a heti ötszöri edzést Harley Pasternak 5 faktoros diétájával párosítja, ami sokkal inkább egy felelősségteljes étrend elsajátítása, mint a szó szoros értelmében vett diéta. Napi öt étkezés során viszi be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot. Ennek köszönhetően nem éhezik meg nagyon, így a túlevést is elkerüli.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X