Főoldal > AKTUÁLIS > Túl sokat mutat magából Harry herceg barátnője

Túl sokat mutat magából Harry herceg barátnője

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Bár manapság szinte mindenki a brit királyi család legifjabb tagjának érkezéséről, vagyis Kate

Bár manapság szinte mindenki a brit királyi család legifjabb tagjának érkezéséről, vagyis Kate Middleton és Vilmos herceg kisbabájáról beszél, azért Harry herceg csinos barátnője is kikövetelt magának némi médiafigyelmet.

Cressida Bonas a közelmúltban elég lenge öltözékben jelent meg a nyilvánosság előtt. Ám erre jó oka volt: egyéves tánckurzusának záró előadásán színpadi jelmezként viselte az átlátszó felsőt, alatta pedig rövid, fehér topot és sortot.

A 24 éves híresség és társai láthatóan mindent beleadtak, hogy az előadás sikeres lehessen, de kétségkívül legalább annyian nézték tökéletes alakjukat, mint a produkciót, a maga teljességében.

Azt nem tudjuk, a Buckingham-palotában mit szóltak a szőkeségről kiszivárgott felvételekhez, de szinte biztos, hogy ezektől sem voltak elragadtatva. Mint ahogyan attól sem, hogy milyen öltözékben jelent meg nemrég Cressida a híres Glastonbury fesztiválon.

A fotók tanúsága szerint Harry kedvese egy szakadt, kantáros farmernadrágban, edzőcipőben, bő topban és mókás, zöld napszemüvegben keveredett bele a fesztivál forgatagába. Vagyis magasról tett arra, mit várnak el tőle, és elengedte magát – sokak szerint nagyon helyesen.

Valószínűleg az étrendjét is sokkal lazábban kezelte, mint általában, ugyanis a fesztiválon némi gyorskaját is engedélyezett magának – az egyik fotón például egy tányérnyi sült krumplit vitt magával, ám azt nem tudjuk, hogy az egészet ő falta-e be.

cressida3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Mivel elég aktív életet él, és síoktatóként, valamint táncosként is dolgozik, Cressidának tulajdonképpen nem is kellene kalóriák számolgatásával töltenie az idejét. Ám ő igyekszik odafigyelni arra, hogy egészséges ételek kerüljenek a tányérjára, és sem az édességekből, sem a gyorséttermi kosztokból nem szeretne rendszeresen belakmározni.

A mértékletesség elvét szem előtt tartva viszont úgy gondoljuk, nyugodtan ehet olykor egy kis csokit vagy sült krumplit, amit valószínűleg meg is tesz. Leginkább fellépések és fontos események előtt szigorú magával, olyankor sokkal jobban odafigyel a bevitt ételek és kalóriák mennyiségére, de akkor sem koplal, mert az evés öröméről nem tud és nem is akar lemondani.

A 24 éves szépség nemcsak szuper alakjával, szexi kisugárzásával és céltudatosságával, hanem bájos mosolyával is sokak szívét meghódította. Állítólag Harry herceget is azonnal megbabonázta, aki kijelentette: azonnal feleségül venné a táncosnőt. Családja viszont türelemre inti, miközben nagymamája, Erzsébet királynő a hírek szerint hallani sem akar unokája választottjáról…

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X